Lányok mikor fogtok ismét visszatérni a szoknya viseléséhez és hagyjátok nadrágot a múlt egy megmosolyogtató ruhadarabjának?
Rendkívül megnőtt a nadrágviselet a legszebb nem képviselői között.
És mintha egyes divat irányvonalat meghatározó ruhaipari világcégek és tervező irodák szándékosan erre törekednének.
Nem érzitek azt hogy a nőiesség tudata -amit egy szoknya mindíg felerősít- elbizonytalanodik bennetek amikor vastag anyagból legyártott farmerben vagy egyéb durva szabású nadrágot viseltek napokon heteken keresztül? Nem szebb kényelmesebb egyszerűbb mégis
összehasonlíthatatlanúl elegánsabb és nőiesebb egy szoknya a mindennapokra?
Az ilyenek miatt,mert megbámulnak és kitudja mit csinálnak velem...elég veszélyes így is nappal...de nyugodtan mondhatom,hogy miattad és a hozzád hasonló emberek miatt nem járok szoknyában:)
Plussz azért mert kényelmetlen és "veszélyes".
Felcsúszik,lecsússzik,vigyázni kell a villántásokra
nekem tetszik a szoknya szigorúan csak a térdig érő (munkahelyi etikett betartása miatt) de ahhoz a magasbb sarkú cipő passzol.Viszont én kerékpáron nem fogok tűsarkúban tekerni ezáltal a szoknya viselete is el van felejtve.
A másik dolog,hogy ami nekem tetszene olyat nagyon drágán árulnak és meg nem fogk egy darabért 20.000 Ft-ot fizetni.
lol, sztem a kerdezo valoban egy kisse perverz, viszont melyik ferfi nem az? aztan nemelyik rovidnadrag durvan szexibb, mint egy miniszoknya....
-ami a szoknyat viseloket illeti mindezen leirt "veszelyek" tudataban, le a kalappal, egyfajta eleganciara utal, premium erzetet keltve, uriholgy stb... ami valakinek pont a gyengeje....valaki meg epphogy a sportosabb csajokat szereti - tobbek kozott en is :)
hát a jó ízlés az alap, bár ez is relatív...egy számomra ízléstelenül öltözködő lányon nyilván nem akad meg a szemem, max extrém esetekben megbotránykozásból :)
-ám ha van egy jó stílusérzékkel megáldott 10/7-es nő, akkor egy szoknyában elegánsabban mutat, nemde?
Nem tudom, én hordok ilyen hippi szoknyákat, mindenfélét, színeseket, mintásakat is:
Nyáron olyanokat amik vékony anyagból vannak, hogy ne süljek bele. Lehet hogy néha kitűnök a tömegből vele, én nem figyeltem, de szerintem nem. Hát annyi féle ruhát hordanak az emberek. Meg itt nálunk sok a külföldi, ebben az utcában alig látok magyart és azok mind más ruhában vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!