Hogyan tudnám meggyőzni anyukámat?
BB krémek közül van néhány, amelyik tényleg minőségi, nem csak egy minimálisan fedő alapozó, ami BB krémnek el van nevezne... :D de amúgy lehet egyszerűbb, és biztosabb, ha veszel egy jó minőségű alapozót (ami nem feltétlenül drága!), és használsz hozzá nappali arckrémet, ami minimálisan fényvédő. DM-ben lehet többféle nappali krémet is kapni, nekem egy nagyon jó alverdés krémem van. Alapozók közül nekem az essence alapozója bevált, annyi volt a baj,hogy nekem világosítani kellett, mert színben kicsit eltért, de na, ez már magánügy :) az essence van egy tök jó cc krémje, aminek enyhe, és természetes fedése van. és amúgy azt is csinálhatod, hogy rúzst használsz, és azt használod pirosítónak is:D ennek így természetes hatása van, és ugye az ajkaid színe harmonizál az orcáid színével. és használj púdert is, hogy lefixáld :) ásványi púdert is használhatsz, az még jót is tesz a bőrödnek.
ilyesmi érveléssel, hogy ez még jó is a bőrödnek, meg ez természetes hatású nagyon, szerintem csak meg fogja engedni ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!