Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Betegesen keresem azt a...

Betegesen keresem azt a lányt, akivel boldog lehetek, szinte semmmi más nem tud lekötni hosszabb távon, mint az, hogy ismerkedjek lányokkal és magtálaljam a párom. Szerintetek forduljak pszichológushoz?

Figyelt kérdés

2012. júl. 4. 23:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Szerintem az normális, hogy ismerkedni akarsz :) de ha már így teszel, akkor alaposan ismerd meg az embereket! Igazából nem látom, h mi is itt a gond, ha van olyan lány akit képes vagy/leszel megszeretni.
2012. júl. 4. 23:17
 2/18 anonim ***** válasza:
Ne, ismerkedj tovább.
2012. júl. 4. 23:21
 3/18 anonim válasza:
Nem baj, hogy ismerkedsz, de ha rágörcsölsz arra, hogy te márpedig most a párod keresed, az nem jó.
2012. júl. 4. 23:23
 4/18 A kérdező kommentje:
De annyira ráindultam a párkeresésre, hogy nem tanultam és emiatt most újra kell járnom ugyanazt az évet. Így már gondolom beteges azért.
2012. júl. 4. 23:32
 5/18 anonim ***** válasza:

Hát, erre nem lehet ráfogni. Szerintem akkor most a sulival kellene foglalkozni, és majd jön a párkeresés is magától. Ha egy ponton elkezded rendezgetni az életed, szép lassan helyreáll az egész. BTW EGyetem vagy középsuli? mert nem mindegy azért...

24/N

2012. júl. 5. 00:03
 6/18 anonim ***** válasza:
Tényleg olyan szaga van,mintha csak a felelőséget akarod áthárítani. Most tulajdonképpen azzal van bajod, hogy túl sokat csajozol? És ez olyan kúrva nagy gond? Van bő 2 hónapod még a csajozásra, de utána talán okosabb lenne a sulira feccölni az energiát.
2012. júl. 5. 00:08
 7/18 A kérdező kommentje:
Fősuliról van szó és utálom ezt a szakot, de mindegy, mert nem ez a lényeg, csak, hogy annyira nem érdekelt a suli, csak a lányokkal foglalkoztam. Minden nap chateltem legalább 2-3 lánnyal, igaz a többség nem is élt itt, mert neten ismerkedtem többnyire, mivel élőben nem tartom magam elég helyesnek ahhoz, hogy jogom legyen szép lányokat leszólítani.
2012. júl. 5. 00:12
 8/18 panini ***** válasza:

"JOGOM LEGYEN":OOO????

ahhoz nem jog kell, hanem egy kis bagóleső némi szerencsével megfűszerezve!

2012. júl. 5. 00:54
 9/18 A kérdező kommentje:

ma 00:54

Pedig biztos minden ember kinézne, ha lenne képem leszólítani egy szép lányt, én a kis törpe, csúfság.

2012. júl. 5. 01:06
 10/18 panini ***** válasza:
butaság.ezt verd ki most a fejedből. a hozzáállásod kaka.azon változtass, és azt kapsz meg, akit csak akarsz. a külső semmi..
2012. júl. 5. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Vonzódom az 51 éves tanáromhoz 16 évesen! Forduljak pszichológushoz?

Sziasztok! Egy 16 éves gimnazista leányzó vagyok. Nemsokára szeretném letenni a középfokú angol nyelvvizsgát, s ennek érdekében elkezdtem magántanárhoz járni. Az illető férfi és 51 éves. Mindig is vonzódtam az idősebb férfiakhoz, s gyakori fantáziáim közé tartozott...

Szeretem? Normális vagyok? Pszichológushoz kéne mennem? XD

Szóval van egy srác akivel nagyon jó barátok vagyunk...és ő tetszik nekem és én is neki.Felmerült bennem hogy talán szeretem csak nem ismerem be magamnak... az előző kapcsolataimból kiindulva. azt hiszem már nem tudok szeretni. mert itt van ő. a legjobb pasi akit...

A barátom teljesen összeomlott lelkileg a lányok miatt, olyan mértékben, hogy már pszichológushoz is jár! Hogyan segíthetnék neki? 18F

Sziasztok! A helyzet a következő: a barátom (aki szintén 18 éves) teljes mértékig összeomlott lélekben, mivel ismét visszautasították. A szituáció MINDIG ugyanaz neki, nem ő a hibás (mindenki szerint, még a visszautasító lány szerint is), a lány vagy nem felkészűlt...

Hova menjek pszichológushoz Debrecenben? A nőgyógyász szerint szakember segíthet a libidó gondon.

Hova menjek, ahol nem kell fizetni? Erről tudtok valamit? A libidóm nulla,mióta tablettát szedek, de hiába hagytam abba a fogamzásgátlót, nem lett jobb. (4 hónapja)

Szerintem ez már beteges. Nem megyek pszichológushoz. Vagy kéne?

Naszóval, a szüleim elváltak, és kb hétvégente járok apumhoz, de nem olyan régóta az jár az agyamban, mivan, hogyha megkörnyékez "úgy". NEM, EGYÁLTALÁN NINCSENEK ERRE UTALÓ JELEK. Nemtudom, miért. Törölközőben se szivesen mutatkozok előtte, holott látom, hogy rám se...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!