Vannak itt hozzám hasonló antiszociális, embergyűlölő lányok?
Persze vannak, mondjuk én pont nem:D barátkozok azokkal akik szerintem jófejek és rendesek, a többieken meg ha felhúzom az agyam sem térnek észhez és lesznek emberséges emberek
És nem érzem azt, hogy bárki bántana vagy idegesítene vagy fenyegetne
Pedig rengetegszer bántottak régebben, de rájöttem, hogy nem éri meg, hogy magamat tegyem tönkre azzal hogy idegeskedek. Ha felhúz, már el is érte a célját
Aki most próbálkozik azt kinevetem vagy elviccelem, ezen eléggé meglepődnek és hamar abbahagyják:D sőt, az jobban fáj nekik ha nyugodt maradok olyankor, mintha visszatámadnék
Békés ember vagyok, mindenkivel próbálok rendes lenni, aki ennek ellenére bunkó, az magát minősíti, a lehetőség előtte is ott volt hogy emberien viselkedjen, ha nem, hát nem, nem foglalkoztat
Nehogy már más miatt kapjak szívinfarktust..
És tényleg sok embert ismerek akik rendesek, nekem elég hogy ők vannak.
Nem kell az egész világgal jóban lenni, pár normálisat elég találni, de az egy életre elég:)
Mit tesznek az emberek veled amivel bántanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!