Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezt ki fogom még nőni? (többi...

Ezt ki fogom még nőni? (többi lent)

Figyelt kérdés
A korombeliekhez képest elég visszahúzódó vagyok. Akad 1-2 ember akivel hamar megtalálom a közös hangot, de az emberek többségének legalább 1 év kell mire megbízom benne annyira, hogy az ilyen alapvető dolgokról tudjunk beszélni úgy, hogy én nem izgulok és teljesen felszabadult vagyok. Az önbizalmam is jelentően elfogyott hála az osztálytársaimnak akik többsége mindig talál valamit amivel engem piszkálhatnak. Ezt idősebb koromra ki fogom nőni? 13/L

2014. máj. 5. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, ki fogod nőni, majd ha kikerülsz a mostani közegből. Légy magabiztos mindennek ellenére, és akkor talán leszállnak rólad. Védd meg magad.
2014. máj. 5. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
16/F vagyok és én sem nöttem még ezt ki..de amúgy átérzem a helyzeted..én ígyvagyok mai napig.ha akarsz róla beszélni írj.
2014. máj. 5. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha jól veszem ki, még általános iskolás vagy.

Jön a gimi, ott nagyon törekedj a beilleszkedésre.

Ugyanebben a cipőben voltam, csak engem hidegen hagyott, "ráér még".

De nem szabad ott várni, összekovácsolódik mindenki, és maradsz egyedül, és rád fognak mutogatni.

Sokkal rosszabb lesz.

Ehhez ne állj úgy, hogy majd kinövöd, hanem tegyél érte.

Látod az én példámat, ennek a következménye az, hogy most 19 vagyok, és tele vagyok gátlásokkal szocializálódást illetően a gimi miatt. Hála a jó baráti körömnek, kezdem leküzdeni, és kezdem jól érezni magam a bőrömben.

2014. máj. 5. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne bizd csak az idöre. Tudatosan törekedj a változásra!
2014. máj. 5. 14:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amit tudok megfogadom, és figyelek a beilleszkedésre is.
2014. jún. 2. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!