Szokatlan? (kerdes tul rovid)
Figyelt kérdés
A fiú aki tetszik(Milán) tudja eddig megtudtam hogy miért bunkó.Kiderült hogy azzal a lánnyal vagyok akire azt mondják hogy csúnya (nem annyira)meg gyerekes nem nagyon érdekelt eddig.Állandóan velem van tehát a lány követ mert barátnők vagyunk.Es megtudtam a Vanitól hogy azért ilyen velem Milán mert ilyen lánnyal vagyok es felajánlotta nekem mert ő kicsit menőbb hogy ha vele lennék. nem megyek mindig utána mint egy kiskutya csak vele vagyok Milán is látja akkor szimpi lennék neki.Na es az történt hogy lementem a lépcsőn ő lent volt nem látott megyek le Vanihoz álltunk vártuk a többieket es Milán állt akárhányszor odanéztem rám vagy abba az irányba nézett ahol én voltam,leült elkezdte bekötni a cipőjét nem azt nézte hogy mit csinál hanem arra nézett ahol én voltam vagy rám.Volt még egy hasonlo eset.szerintetek ezek csak véletlenek voltak?legyszi ne ìrjatok negatív kommentet.2014. máj. 8. 18:02
2/6 Hanariko válasza:
Nem állítom, hogy 100%-ig értem a sztorit, de gondolom az a lényegi kérdés, hogy akkor Te most tetszel-e Milánnak.
Amúgy mi az hogy ne írjunk negatív kommentet? Ne írjuk azt, hogy nem tetszel neki vagy csak hogy ne "fikázzuk le" ezt a sztorit?
Őszintén szólva kicsit jobban is megfogalmazhattad volna, mert mint mondtam nem értem teljesen és nem volt a legegyszerűbb elolvasni (bocsi, ha ez neked negatívnak számít)
3/6 A kérdező kommentje:
Ne fikázzatok ugy ertettem ja es vaninak a van barátja aki abba az osztályba jàr ahova milán mondtam is vaninak hogy ahh nem tetszel neki csak fülig ert a szaja(ez egy masik eset)!azt mondta neki mindig olyan meg csak haverok
2014. máj. 8. 18:11
4/6 anonim válasza:
Hogy tetszel-e neki, azt nem tudom. De ha nem kedveled azt a lányt, akkor ne lógj vele, ha meg kedveled, akkor ne hagyd ott a p****ba más kedvéért, legfeljebb beszéljétek meg, hogy ne kövessen folyton. Ha a fiú nem gyökér, nem azért fogsz tetszeni vagy nem tetszeni neki, hogy kivel lógsz!
5/6 anonim válasza:
Te most lány vagy? Fel tűnt hogy lánnyal kavarsz? :D Szerintem ha csajod van, ne nézegesd a pasikat! Kapische?
6/6 anonim válasza:
Nehogymár egy pasi miatt válogasd meg a barátnőidet, meg mi az hogy menő.. csak azért mert szebb mint a másik csaj? Amúgy szerintem túlságosan is számító vagy.. bocs ha bunkó voltam de én egy pasi miatt nem barátkoznék "menőbb" lányokkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!