Láttatok már olyat itt az oldalon, hogy valaki gyk-s találkozót, sörözést vagy bármi egyéb programot próbált szervezni?
Minden este tele van az oldal ismerkedni vágyó, magányos, látványosan unatkozó emberekkel. Volt már rá példa, hogy valaki próbált valami programot szervezni ennek a közösségnek? És csak kíváncsiságból, ha valaki kiírna egy ilyet elgondolkodnál a részvételen, el mernél rá menni?
20/f
# 32:
Élőben nincs ekkora szájuk és nem mernének még csak hozzád sem szólni...
# 34:
Akkor majd én szólok hozzád. Nem vagyok sem szűz, sem (annyira) magányos. :P
Óóó én nagyon szívesen elmennék egy ilyen találkozóra, ha Debrecenben lenne. :D Voltam már ilyen netes csoportos talikon és eszméletlen jól sikerültek. :D Itt mondjuk nem lógok annyit, hogy sok emberkét ismerjek, meg egyébként sem vagyok a netes ismerkedés híve, de élőbe azért más a helyzet! :))
21/L
#4 - na, Győrben mikor? ki jön még? :P
#30 - két ember kevés a csocsóhoz: akkor elveszik belőle az esélykiegyenlítés a két-két ember beosztásával, valaki nyer sorban 2-3 meccset, a másik meg rá fog unni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!