Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, ha megfojt...

Mit csináljak, ha megfojt facebookon?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, másfél hete beszélgetünk, nagyon aranyos, meg vicces is, teljesen szívesen ismerkednék vele, de egyszerűen agyamra megy azzal, hogy rögtön ír, ahogy felmegyek fb-ra, vagy már akkor rámír, amikor még fenn sem vagyok. Ha ír valamit és nem nézem meg (mostanában már direkt is előfordul, egyszerűen nincs kedvem) akkor küldi magában a hangulatjeleket, hogy figyeljek oda. Így ha öt percre ott hagyom a telefonom valahol már van 6 olvasatlan üzenetem. Megőrjít vele, már nem is igazán van kedvem vele beszélgetni. Egyszer sem várta meg, hogy esetleg én írjak rá, mert alkalmam sincs:D Amikor elköszön mindig jön a majd írok reggel/délben/este/"mindig".

Mit tegyek, mit mondjak neki? Miért csinálja ezt? Vagy fiúk, ti ha esetleg ilyen csináltok, miből vennétek észre magatokat, hogy már túloztok?:)

Köszönöm a válaszokat!

2014. máj. 9. 22:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Gondolom totál odavan érted, ez nyilvánvaló. :3 Hát nem tudom mit mondhatnál neki, hogy ne vegye sértésnek... de jobb az egyenes beszéd. Mondd meg neki, hogy neked ez már kicsit sok.
2014. máj. 9. 22:06
 2/14 Költőnő? ***** válasza:
volt már ilyen. Én egy idő után egyáltalán nem reagáltam rá.
 3/14 anonim ***** válasza:
Falnak megyek az ilyen kérdésektől...:)
 4/14 anonim ***** válasza:

a srác 1 fanatikus.

vigyázz vele

2014. máj. 9. 22:07
 5/14 anonim ***** válasza:
van a sarokban egy X, kattints rá és túléled
2014. máj. 9. 22:07
 6/14 anonim ***** válasza:
44%

Finoman mondd meg neki, hogy neked ez picit sok, nekem is van ilyen haverom és már néha nekem is sok volt minden nap ugyanaz a sablonkérdés.

Egyébként én pont a fordítottja vagyok. Akkor sem írok rá senkire, ha esetleg szeretnék vele beszélgetni.

2014. máj. 9. 22:08
 7/14 anonim ***** válasza:
letilt
2014. máj. 9. 22:09
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem akarom azt, hogy egyszer csak hopp, nem írok neki semmit, mert nem akarom megbántani. Letiltani nem fogom:D

Rendben, akkor leírom neki amit gondolok, hátha megérti, hogy minden nap ötször ugyanaz a szia, miújság? kérdés kicsit zavaró:D

2014. máj. 9. 22:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Inkább örülnél, hogy foglalkozik veled. Bár nekem küldene ennyi üzit... Ha sok, akkor mondd meg neki finoman, hogy mi újság. Kommunikáció a kulcs!
2014. máj. 9. 22:15
 10/14 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :) Szurkolok, hogy neked is ilyen sokat írjon az, akit szeretnél :D
2014. máj. 9. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!