Mit csináljak, ha megfojt facebookon?
Van egy fiú, másfél hete beszélgetünk, nagyon aranyos, meg vicces is, teljesen szívesen ismerkednék vele, de egyszerűen agyamra megy azzal, hogy rögtön ír, ahogy felmegyek fb-ra, vagy már akkor rámír, amikor még fenn sem vagyok. Ha ír valamit és nem nézem meg (mostanában már direkt is előfordul, egyszerűen nincs kedvem) akkor küldi magában a hangulatjeleket, hogy figyeljek oda. Így ha öt percre ott hagyom a telefonom valahol már van 6 olvasatlan üzenetem. Megőrjít vele, már nem is igazán van kedvem vele beszélgetni. Egyszer sem várta meg, hogy esetleg én írjak rá, mert alkalmam sincs:D Amikor elköszön mindig jön a majd írok reggel/délben/este/"mindig".
Mit tegyek, mit mondjak neki? Miért csinálja ezt? Vagy fiúk, ti ha esetleg ilyen csináltok, miből vennétek észre magatokat, hogy már túloztok?:)
Köszönöm a válaszokat!
Kérdező, ez a legjobb megoldás, hajrá:)
Inkább bánts meg valakit kicsit az őszinteségeddel, mint hogy hosszú távon kínozd azzal hogy számára érthetetlen okból leszarod és ne válaszolsz.
Szerintem az arany középút az az, hogy ha beszéltek minden nap, vagy minden második nap, de felváltva írtok egymásra :) MIndig az egyik fél ír, annak kell visszaigazolás, hogy a másik is akar vele beszélni :D
És van középót a folyamatosan, minden nap 50-szer írok, és a két hétig le se szarom közt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!