Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jól tettem? Szerintem jól tettem!

Jól tettem? Szerintem jól tettem!

Figyelt kérdés

Tegnap randin voltam egy csajjal és hát ahogy mentünk haza az egyik erdős résznél leültünk megcsókoltam!Amint vége lett rá kb.10 msp-re elkezdett sírni hogy nem tudja de az élete teljes lett meg ilyenek!Nem tudom mi volt vele a lényeg hogy megvigasztaltam meg minden!Szerintetek jól cselekedtem?

15/F

2014. máj. 10. 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát öreg ha ezt is meg kell itt kérdezned... De egyébként igen. Jobb mintha ott hagytad volna a p*csába.
2014. máj. 10. 09:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen!De sosem volt még kapcsolatom és félek!Tegnap rászántam magam a csókra mert amúgy ez egy hosszú történet!Ha akarjátok elmesélem!A lényeg hogy a csaj belém volt esve régen!
2014. máj. 10. 09:49
 3/5 anonim ***** válasza:
A jó öreg mézesmadzag:D Kezdődik a beetetési időszakod:D
2014. máj. 10. 10:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Milyen beetetési időszak?Ezt nem értem! :DD
2014. máj. 10. 10:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Majd idővel rájössz és megérted :D Egyet jegyezz meg nagyon jól: A nőkkel csak a baj van! (tisztelet a kivételnek) :D
2014. máj. 10. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!