Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi értelme van az ilyen...

Mi értelme van az ilyen ismerkedésnek?

Figyelt kérdés

Történetesen "Bociszem Hercegnő"-vel esett meg a következő beszélgetés (ő írt rám):

Bociszem:

Hány éves vagy?

Hmmm..

Én:

Én 20 vagyok. És te?

Bociszem:

18 leszek..:) Kapok egy képet?

Én:

Nézd, én már belefáradtam ebbe. Miután elküldtem a képet, azután már nem is válaszolnak.

Bociszem:

Megigérem hogy válaszolni fogok..

Én:

Nem, ne haragudj. Nem fogok képet küldeni.

Bociszem:

Akkor beszélgess azzal akivel akarsz.. Reménytelen f_szkalap. Csaoh

Én:

Legalább kiderült, hogy kinek is küldtem volna képet.

Tisztázzunk pár dolgot.

1) Téged mikor bántottalak meg valaha is?

2) Te írtál rám, és nem is akartam veled beszélgetni.

3) Miért táncoljak úgy neked, ahogy te fütyülsz?

És még most sem írtam rád egy rossz szót sem.

Bociszem:

..Szánalmas vagy. Én is csalódtam sok emberben m3g sem vagyok béna nyomorék -.- De hagyjuk nem érdekelsz. Hali

Erre még vászoltam neki egy durvább hangvételű levelet, de az most nem lényeges. Ma már minden lány ilyen? Ez miért jó?

2014. máj. 11. 17:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ha a kacsa nem tud úszni
2014. máj. 11. 17:16
 2/19 anonim ***** válasza:
53%
Köszönjük, hogy megosztottad velünk, milyen szerencsétlen vagy.
 3/19 A kérdező kommentje:
Történetesen engem nagyon is érdekel.
 4/19 Koaxk Ábel ***** válasza:
91%

Eleve szelektálni akar külső alapján, és bármennyire értelmes is lehetnél beszélgetni, az már őt nem érdekli.

Van ez így, mondjuk nem tudom mi értelme van itt gyk-n ismerkedni.

2014. máj. 11. 17:17
 5/19 anonim ***** válasza:
Elmondanám, hogy ez a Bociszem Hercegnő egy trollkodó kan gyík. Jobb, hogy nem küldtél képet.
2014. máj. 11. 17:18
 6/19 A kérdező kommentje:
Ó, így már minden világos.
 7/19 anonim ***** válasza:
Én is belefáradtam már a csajokba, pedig nem vagyok meleg, de elképesztő, amit a "nők" megengednek maguknak! Velem is azt csinálták amúgy mindig, hogy küldtem a képet magamról, és többet nem válaszoltak!
 8/19 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy még az elején kiderült, hogy milyen és nem raboltátok egymás idejét.

Egyébként nem, nem minden lány ilyen. Én még a visszautasítást is próbálok a lehető legkedvesebb intézni. A többség értelmesen reagál rá, de van, aki elkezd anyázni és van, aki tovább erőlteti az ismerkedést. De sose megyek át bunkóba.

2014. máj. 11. 17:19
 9/19 anonim ***** válasza:
84%-os, ne játszd itt az álszentet, tuti te is felszínes vagy!
2014. máj. 11. 17:21
 10/19 anonim ***** válasza:

Potenciális partner keresésénél igenis számít a külső. Te sem akarsz egy nem túlzottan vékony hölggyel ismerkedni, amennyiben a vékony lányokat szereted. Nem? De!

Ha beszélgettek, és nálad áll be a későbbi képcsere után a "nem jön be" állapot, akkor te is elvesztegetett időnek fogod értékelni ami addig történt. Ráadásul értelmesen tudtára is kell hoznod.

Szóval mi is a problémád? Kért egy képet, hogy tudjon legalább egy arcot kötni hozzád: erre nem küldtél, mert rá is kivetítetted a múltbeli csalódásaidat. Ez nem éppen megnyerő hozzáállás párkeresésnél.

Leminuszolhatsz, de a probléma benned van.

2014. máj. 11. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!