Úgy érzem, szertetem. Merjek közeledni, vagy hagyjam?
Folyt. Lent
Figyelt kérdés
Sziasztok.Az a helyzet,hogy van egy gyönyörűszép lány aki nagyon tetszik,sőt...Sokszor gondolok rá és mivel minden nap látom,egyre jobban belehabarodok.Most leírom a lényeget,de ne kövezzetek meg elsőre!Párszor,már észrevettem,hogy néz,szemeztünk is.Viszont,nem tudom,merjek-e közeledni hozzá?Mivel én idén töltöm a 33-at,Ő meg még épp,hogy csak 18-at töltötte.Nem megfektetni akarom!Úgy érzem szeretem.Nagyon tetszik és bár tudom,hogy túl fiatal,szeretném,ha a párja lehetnék,sőt később akár el is venném!Elég félénk ahogy észre vettem és nem akarom elijeszteni!Ó istenem,úgy bénázok,mint egy kiskamasz.Nem tudom mi tévő legyek.Szerethetem egyáltalán? Segítsetek,kérlek!
2014. máj. 15. 20:49
1/10 anonim válasza:
Iskolából ismered?vagy honnan? milyen tulajdonsága tetszik?
2014. máj. 15. 20:51
2/10 anonim válasza:
Hát nem azért, de nekem van egy ismerősöm, aki 19, és szintén harmincéves barátja van már évek óta.
Elsőre durvának hatott, de nagyon jól megvannak, szóval....
2014. máj. 15. 20:54
3/10 anonim válasza:
az elijesztés mítosz. igazából csak elmegy a kedvünk, ha valaki a távolságtartás ellenére sokat nyomul.
nyugodtan tegyél valamit, biztos ismered valamennyire, ha már szereted. szerintem a régimódi módszer jó lehet. nyilatkozás meg kisregény helyett elhívni valahova. és ha kétszer azt mondja, hogy így meg úgy nem megy, akkor hagyjad. utána már "joga van" neki keresni téged, ha nem kamuzott, és tényleg dolga volt.
2014. máj. 15. 20:55
4/10 anonim válasza:
Azért az nagyban befolyásolja a helyzetet, hogy honnan ismered, hol szoktad látni, milyen körülmények között találkoztok. Egyik barátom pl. nem rég mesélte, hogy volt egy lány akit nagyon szimpatikusnak talált, a buszon szemeztek hetekig minden reggel, majd egyszer vette a bátorságot és odament hozzá, hogy "Szia, már jó ideje folyton összeakad a tekintetünk, szerintem ez nem véletlen. Lenne kedved eljönni velem valahova egy randira?" -széles vigyor a srác arcán-....a csaj meg annyit mondott félénken, hogy "Nem, bocsi...van barátom"... Most, hogy ez igaz volt e, nem tudni, de mindenesetre jól pofára esett a srác. Szóval az ilyesmivel jobb vigyázni, ha valóban félénk a lány, az efféle "őszinteség" ijesztően hathat számára.
2014. máj. 15. 21:03
5/10 anonim válasza:
Ne hagyd annyiban, közeledj. Ha meg sem próbálod, egy életre bánni fogod, hogy nem közeledtél hozzá.
Hajrá, gyűjts egy kis bátorságot és sok sikert! :)
2014. máj. 15. 21:05
6/10 anonim válasza:
4.,
ez egész egyszerű. nem kell ilyen vérkomolyra venni.
kérdező, ha meghívás lesz, ki ne mondd, hogy randi!! egyik leggyötrelmesebb szó a világon. a párom meg a pénisz mellett.
3#
2014. máj. 15. 21:07
7/10 anonim válasza:
Utolsó, szerintem ez hülyeség. Én eddig szinte mindig megmondtam, hogy randira hívom (kivéve, ha evidens), nem picsi-pacsizni, sőt, a nők sokszor kikövetelik, hogy ejtsd ki ezt a mágikus szót a szádon.
2014. máj. 15. 22:03
8/10 anonim válasza:
lehet, hogy van olyan lány. nekem elmegy a kedvem a sráctól, ha nem hagyja természetesen megtörténni a dolgokat, hanem mindent nevesít. hogy merre haladunk, meg következő szint, meg...
2014. máj. 15. 22:37
9/10 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy elég felületesen ismerem még.Azt tudom melyik suliba jár,melyik busszal közlekedik,stb.De pl. se a teljes nevét,se azt hogy van-e barátja sajnos nem tudom.Konkrétan a városban szoktam látni,majdnem minden nap összefutunk,innen a szemezés szitu is.A korát+ilyeneket is csak onnan tudom,hogy tudom melyik suli,milyen osztályába jár.Fac-en sem tudok rákeresni,a neve hiánya miatt.Nagyon tetszik,úgy érzem,ő lehetne az igazi.Ez az utcán leszólítós szitu,szerintem elijesztené.Mit tehetnék?Adjatok tippet légyszi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!