Fiúk, van különbség számotokra abban, ha egy lány facebookon ír rátok ismeretlenül, vagy a való életben megy oda hozzátok?

válasza:

válasza:

válasza:Buta kérdés.
A való életben való leszólítás szerintem meggyőzőbb sokkal mint egy virtuális életben való leszólítás.
Nyilván tetszene mindkét megszólítás.

válasza:Fhuu.nekem volt olyan nemrég hogy a csaj jött oda hozzám beszélgetni,kezdeményezni.
Nagyon jól nézett ki.(mellesleg vele próbálnék most összejönni)
Ne tudd meg milyen zavarba voltam.:D

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az lenne a kérdésem hogy összejönnétek e egy 196cm-es fiúval? Titeken nemzavarna a méret külömbség? magasságot és kort irjatok légyszi :)
De csak 164centi magas vagyok!
Illetve van olyan, hogy először nem barátságból, utána pedig csak barátságból közeledik, hiába bejön neki az lány?
Szóval a mostani ,,kiszemeltem'' 21cm-errel magasabb nálam! Én 170cm vagyok ö meg 191cm és félek ez furin nézne ki! Tudom az jó, ha a fiú magasabb , de nem gond ha ennyivel? És ez nem zavaró az ismerkedésben?
Ôrülten szerelmes vagyok egy férfiba . . . de úgy érzem nem illünk egymáshoz. Külsôleg legalábbis biztos nem... belsôleg talán... mindketten vágyunk a szerelemre, és arra hogy viszont szeressenek... ez már épp elég ahhoz hogy egyûtt legyünk? Régebben éreztem hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!