Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, van különbség számotokra...

Fiúk, van különbség számotokra abban, ha egy lány facebookon ír rátok ismeretlenül, vagy a való életben megy oda hozzátok?

Figyelt kérdés
Ha tetszik nektek, örülnétek mindkettőnek?
2014. dec. 2. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, a valóságban jobban zavarba jönnék, de az biztos hogy komolyabban is venném :)
2014. dec. 2. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindkettőnek nagyon örülnék! A valóságban nagyon zavarban lennék.
2014. dec. 2. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Buta kérdés.

A való életben való leszólítás szerintem meggyőzőbb sokkal mint egy virtuális életben való leszólítás.

Nyilván tetszene mindkét megszólítás.

2014. dec. 2. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Fhuu.nekem volt olyan nemrég hogy a csaj jött oda hozzám beszélgetni,kezdeményezni.

Nagyon jól nézett ki.(mellesleg vele próbálnék most összejönni)

Ne tudd meg milyen zavarba voltam.:D

2014. dec. 2. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Mind 2nek örülnék, a személyesnek nyilván jobban, de ha épp a semmiből jön egy lány mikor nem is számítok rá kicsit meg lennék szeppenve pár másodpercig.
2014. dec. 3. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Lányok, ti szeretitek a magas sportos fiúkat?

Az lenne a kérdésem hogy összejönnétek e egy 196cm-es fiúval? Titeken nemzavarna a méret külömbség? magasságot és kort irjatok légyszi :)

Mi a különbség a között, hogy egy fiú csak barátságból közeledik, vagy többet is szeretne?

Illetve van olyan, hogy először nem barátságból, utána pedig csak barátságból közeledik, hiába bejön neki az lány?

Túl magas hozzám?

Szóval a mostani ,,kiszemeltem'' 21cm-errel magasabb nálam! Én 170cm vagyok ö meg 191cm és félek ez furin nézne ki! Tudom az jó, ha a fiú magasabb , de nem gond ha ennyivel? És ez nem zavaró az ismerkedésben?

Akkor már baj van ha azt érzem hogy nem illünk egymáshoz?

Ôrülten szerelmes vagyok egy férfiba . . . de úgy érzem nem illünk egymáshoz. Külsôleg legalábbis biztos nem... belsôleg talán... mindketten vágyunk a szerelemre, és arra hogy viszont szeressenek... ez már épp elég ahhoz hogy egyûtt legyünk? Régebben éreztem hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!