14 éves srác vagyok kicsit duci, de nem gáz, van esélyem szilveszterkor elveszteni a szüzességem?
Figyelt kérdés
nagyon varom mar...2007. dec. 8. 23:15
12/14 anonim válasza:
Kedves duci 14 éves fiú!
Jó esélyed van elveszteni. De azért óvszerről gondoskodj! Nehogy jövő szilveszterre egy sokkal kevésbé duci, már nem szűz, 15 éves, ifjú apa legyél. Egy szép kisbabóval, aki csupa apja :)
13/14 anonim válasza:
Szerintem nincs, hiszen valszeg egy veled egyidős, vagy fiatalabb lányt fogsz választani. Szerintem neki tobb esze lesz, hiszen a lányoknak sokkal nehezebb, és nem hiszem h egy buliban szeretnék az elsőt.
14/14 anonim válasza:
Ha fizetsz érte persze(nem magamra gondoltam).15 000 körül van az akció.....kb ,de én ehez nem értek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!