Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik a szex? Szerelmi háromszög kérdés? Ti megtennétek?
Az a gondom,hogy nekem van párom,most nagyon el vagyok keseredve,őt nagyon ritkán látom sajnos max havonta 1-2szer és én már így nagyon nehezen bírom nélküle,ma rámjött a sírógörcs emiatt. A szex meg nagyon hiányzik. Van egy pasi aki szexelne velem ,régen is szex volt köztünk,de ő nős.Tudom,hogy egy nagy r.banc lennék ,ha megtenném ,de hiányzik a szex. A páromat ugyanakkor szeretem és hiányzik ő mindig hív ,de nincs velem.
Mit tegyek? Ők kollegák a nős pasi nem adná tovább

Hagyd ezt az egészet. Boldog vagy? Nem úgy hangzik.
Fiatal vagy, keresd meg akivel minden stimmel.

19-es vagyok:
Naná, hogy azzal a pasival akarod, hiszen őt kívánod és az ő farkáról álmodozol.
Bizonyítsd be az ellenkezőjét, menj el és szexelj mással, szedjél fel egy hasonló kalibert, ha már az idősekre gerjedsz, ne add fel, ha elsőre nem olyan király a szex és éld ki magad.
De te AZT a szeretőt akarod a pasid mellé. Nem mondom, lehet, hogy még benne is lenne. Még azt is el tudom képzelni, hogy ha odamenne hozzád, hogy elvált és veled akar csak lenni, akkor te szó nélkül belemennél.
26os tényleg jól "ismersz".
Nem fog elválni ez reménytelen az ő felesége is velem egy idős plusz ott a gyerek nem fogja otthagyni.
Bár azt nem értem miért csalja az asszonyt??

most lehetne feldobni a klisséket, hogy ekkora korkülönbségnél a pasi trófeákat és kihívásokat keres. Hogy ha megszerez egy fiatal csinos lányt, akkor máris a következőt keresi. De tegyük fel, hogy nem így van nálatok.
Ebben a korban a pasik picit megőrülnek, kapuzárás meg miegyéb és kezdik azt az elvet vallani, hogy amennyi lukat be lehet tömni, annyit be kell, ezzel fiatalnak érzem magam és egy szívtiprónak, főleg ilyen fiatallal. Ezzel nincsen nagy baj, csinálják, de alapból szerintem egy bazi nagy önzőség, mert csak magukra gondolnak, nem érdekli a feleség és szerető sorsa, a lényeg, hogy neki legyen meg az édesség.
Én minden esetre nem lennék a helyedben, mert el tudom képzelni milyen lelki nyomás alá vagy téve, én is csak közeli ismerős által figyeltem meg ilyen helyzetet és az elég is volt nekem. Ez önzőség, mert a pasi annyira nem enged el, hogy túl tudd tenni magad rajta (bármilyen ígérgetéssel, hazugsággal), de annyira nem enged közel, hogy neki változni kelljen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!