Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek is gyanús?
A párommal távkapcsolatban élünk. Mikor mentem hozzá, csak a fanszőrzete volt levágva, még az arca is borostás volt (pár napja mikor találkoztunk, az arca is és a mellkasa, hasa is le volt szőrtelenítve, de ezt leszedte újra). És mikor orálisan kényeztettem és a számba élvezett, alig jött egy kevés ondó. Máskor több szokott lenni. Nem mintha ezt figyelném ilyenkor, de az ember lánya csak észre veszi..
Ráadásul engem nem zavar, ha szőrös, mégis borotválja magát, meg hajvágóval rövidre nyírja a szőrét itt-ott, és olyankor különösen furán viselkedik. Azt sem tartom kizártnak, hogy nem ez az első eset, lehet, hogy csak most figyeltem fel rá.
A fenekén pedig piros pöttyök voltak, olyanok, mint mikor az embernek kiszívják a nyakát, de csak alig sikerül megszívni.. vagy idő előtt elhúzza, remélem érthető.
Nekem ez nagyon nagyon gyanús, szerintetek is, vagy túlreagálom?
nagyon gyanús! maszturbált, hogy ne süljön el túl gyorsan kiéhezetten!!!!
beteg vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!