Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szóltok ahoz ha egy terhes kismama, otthon szeretne kedveskedni a férjének azzal h úgy öltözködik ami felkeltené a vágyát a szexre? Szerintetek jó ötlet? Szerintetek mi lehet ilyenkor szexi? 26 nő
de őszintét?
a terhes kismama az térdeljen........ ;)
ez a kérdés most olyan volt mintha valami extrém dolog lenne terhesen szexelni és szexinek lenni ...
mász rá ha kivánod a szexet
térdelj le elé és vedd elő neki
masztizz sóhajtozva
nem kell feltétlen a csipkés bugyi hozzá az ugyis lekerül
Ez egy aranyos dolog. Mondjuk ha nekem lenne terhes feleségem, sokat jelentene egy ilyen...
De nem várnám el.
Szióka, tőled idősebb 47 éves de nagyon fiatalos férfi vagyok.
Valahogy mindenképp szeretnék segíteni neked, mióta csak elolvastam a kérdésed.
Nem tudom hogy a cicidet nem kívánja? Igen ha a hasadat szereti, akkor egy jó kis top jó ötlet lehet, ahonnan kibukkan a szép kis hasad.
Sajnos ha egy férfi nem kíván egy terhes nőt, az hatalmas nagy baj.
Engem például a szép cicik hoznak nagyon lázba, ha már látszanak rajta az erek is és ki vannak feszülve. Hátha el tudnád csábítani a cicikkel őt is.
Nem tudom mikor szülsz és mekkorák, milyen formájuk van, de szerintem a cicik szépségére kellene hogy reagáljon valamit.
Pl. ha nagyobbak akkor kulcsold össze a két kezed a tarkódon, ülj rá mintha lovagolnál és mozgasd meg őket jobbra-balra, ez gyönyörű látvány.
Esetleg próbáld meg rávenni házi kismama fotózásra, ami szexi. Ezt lehet minden héten... (de hogy lehessen tudni hányadik hét, egy fotón legyen a kezedben pici ezt ábrázoló papír vagy ilyesmi, így később is tudható lesz).
Írok bármikor ha akarod, szívesen segítenék, hátha sikerül :) Szorítok :)
Szia, Attila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!