Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ti mit szóltok ahoz ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szóltok ahoz ha egy terhes kismama, otthon szeretne kedveskedni a férjének azzal h úgy öltözködik ami felkeltené a vágyát a szexre? Szerintetek jó ötlet? Szerintetek mi lehet ilyenkor szexi? 26 nő

Figyelt kérdés
Én valamilyen kis topra gondoltam kis rövidnadrággal.Azt tudom h tetszik neki a hasam,de ennek ellenére régen volt már eggyütlét sajnos...😔 Ötleteket szeretnék kérni és normális válaszokat.köszönöm

2016. jún. 22. 11:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Például: [link]
2016. jún. 22. 11:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kedves gesztus :)
2016. jún. 22. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szexi egy kismama, ha ápolt és ad magára. A babavárás meg a egy legcsodálatosabb ajándék az életben. Igazán nincs mit titkolni és takargatni rajta. Szerintem bejönne a férjednek egy ilyen szexi szerelés. Vagy bármi, amiben szexinek és vonzónak érzed magad.
2016. jún. 22. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:
32%

de őszintét?

a terhes kismama az térdeljen........ ;)

2016. jún. 22. 11:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm , az eddigi ötleteket.szívesn várok még további ötleteket, akár prívátban is lehet írni...
2016. jún. 22. 11:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ez a kérdés most olyan volt mintha valami extrém dolog lenne terhesen szexelni és szexinek lenni ...

mász rá ha kivánod a szexet

térdelj le elé és vedd elő neki

masztizz sóhajtozva

nem kell feltétlen a csipkés bugyi hozzá az ugyis lekerül

2016. jún. 22. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy aranyos dolog. Mondjuk ha nekem lenne terhes feleségem, sokat jelentene egy ilyen...

De nem várnám el.

2016. jún. 22. 14:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Szióka, tőled idősebb 47 éves de nagyon fiatalos férfi vagyok.

Valahogy mindenképp szeretnék segíteni neked, mióta csak elolvastam a kérdésed.

Nem tudom hogy a cicidet nem kívánja? Igen ha a hasadat szereti, akkor egy jó kis top jó ötlet lehet, ahonnan kibukkan a szép kis hasad.

Sajnos ha egy férfi nem kíván egy terhes nőt, az hatalmas nagy baj.

Engem például a szép cicik hoznak nagyon lázba, ha már látszanak rajta az erek is és ki vannak feszülve. Hátha el tudnád csábítani a cicikkel őt is.

Nem tudom mikor szülsz és mekkorák, milyen formájuk van, de szerintem a cicik szépségére kellene hogy reagáljon valamit.

Pl. ha nagyobbak akkor kulcsold össze a két kezed a tarkódon, ülj rá mintha lovagolnál és mozgasd meg őket jobbra-balra, ez gyönyörű látvány.

Esetleg próbáld meg rávenni házi kismama fotózásra, ami szexi. Ezt lehet minden héten... (de hogy lehessen tudni hányadik hét, egy fotón legyen a kezedben pici ezt ábrázoló papír vagy ilyesmi, így később is tudható lesz).

Írok bármikor ha akarod, szívesen segítenék, hátha sikerül :) Szorítok :)

Szia, Attila

2016. jún. 22. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!