Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan vegyem?
Nem, nem normális, hogy beszélni sem akar róla. Két dolog jutott eszembe. 1. ha prűd, akkor azért ennyire erős érzésekkel nem zárkózna el attól, hogy beszéljen róla. (én nagyon hívő vagyok, házasságig szűz akarok maradni, de bárkivel és bármikor beszélek a szexről szívesen, kultúrált formában, és a többi korombeli hívő fiatal is.)
2. És ez szerintem az igazság sajnos: molesztálták őt. Nekem barátnőmet pont 13 éves kora körül molesztálta először rendszeresen az anyja pasija, és még a bátyja is egyszer picit később. (nagyon szép a lány szegény:-((( Nem mindig előny.) és ő volt teljesen befeszülve az egész témára, 18 évesen mondta csak el, miután eljárt pszichomókushoz, hogy mi is történt. Sőt, azt is elmondta, hogy hogyan élte meg párjával, akivel 18 évesen összeköltöztek. Hogy milyen módon rondított bele ez a tény a párkapcsolatába, hogy nem tudott szexelni, hogy a pasi hogy viselte, hogy ilyen különös módon feszül az egésztől.
Amúgy egy nagyon finom, kedves, megértő pasija volt akkor, és türelmes volt vele, meg minden, de sajnos ezen az egészen az sem segített, pár évig voltak együtt, szex szinte nulla, rengeteg veszekedés a végére, sok-sok frusztráltság, csúnya vége lett. Közben azért is ment el a lány a pszichomókushoz, elindult egy munka a feldolgozáshoz, de nem lett vége.
(később ő is hívő lett, megtért, és akkor tudta ezeket a szörnyűségeket végleg maga mögött hagyni, és ma már boldog házas asszony egy babával, és ragyogóbb, mint valaha.)
Szóval én a helyedben biztos, hogy rákérdeznék, hogy valaki bántotta -e, érte e abúzus ilyen téren, de tudd, hogy ha igen, akkor nagyon megsérült, hatalmas szeretetre, odafigyelésre, TÜRELEMRE van szüksége.
Van ilyen. Ha fiatalok vagytok a csaj meg szigorú nevelést kapott akkor kínos neki a téma meg nem is tudja magát elengedni annyira. Próbálj meg vele óvatosan szexchatelni ha látod,hogy bekapcsolódik folytatod ha nem akkor téma váltás. Eleinte 15 évesen én is ilyen voltam, aztán 16 éves koromra már alig bírtam magammal. Végül 2 év járás után feküdtünk le ahogy az tervben volt.
Türelem éreztesd vele hogy ez egy teljesen normális téma párok között és,hogy vársz rá :)
19/L
Nagyon édekes... Hány évesek vagytok?
Mi sokat beszéltünk róla, kölcsönösen izgattuk egymást ezzel, de csak szóban, mert szerintünk korai lett volna. 15 voltam, ő 14.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!