Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez még beletertozik a normalis szexbe, vagy perverznek szamitanék? Leginkább nők véleményére volnék kiváncsi.
Van egy csodálatos barátnőm már több éve, és a szexuális életünk is kifejezetten jó, de engem mégis érdekelne, hogy perverznek számítok a nők szerint vagy sem.
Elöször is ő nem engedi, hogy kipróbáljuk az anális szexet de én odavagyok az ő gyönyörű popsijáért. Rengeteget gondolok rá, napközben ha nem vagyunk együtt és ha hátulról csinaljuk egész végig csak a gyönyörű popsilyukát figyelem és ez indit be a legeslegjobban! Borzasztóan szeretem nyelvel kényzetetni a punciját is de a popsiját jobban és ez jobban is beindit, ő neki ezzel nincsen baja mert nem szólt még de kiváncsi vagyok mi a nők véleménye erről.
Valamint kis gyönyörű lába van és előjött nállam ez a lábfétish, még sosem elégitett ki lábbal de egy kicsi ideig néha-néha csinalta nekem. Szeretem csókolgatni a talpát, nyalogatni a kis lábujjait bekapni. Persze nagyon szeretném ha egyszer a lábával elégitene ki és mondjuk a talpára vagy a lábujjai közé élveznék.
Szerintetek ez még normális vagy már a perverz kategóriába tartozik, és hölgyeim ti mit szólnátok egy ilyen férfihoz?
Köszönöm a válaszokat előre is, és normalis válaszokat szeretnék kapni ha lehet.
A mai világban alapvetően már rég nem perverz...
Ha téged ennyire beindít időről időre mondd el neki is, hogy mennyire tetszik és mennyire beindít - ha szerencséd van, egyszer rábólint.
Szioo, aaa nekem pasim nem akarja seggbe pedig en imadom de butus csajszid h nem hagyja, en seggbe ujjazast is jobban elvezem mint punciba:)
Labfetis nekem kicsit undi mert na:D nem tudom de eskuszom labbam kenyelmesebb kiverni mint kezzel, amikor baratnod legjobban van felizgulva akkor nyulkalj labahoz es kerd meg! Hat ha :)
Imadom az ilyen csavokat akik ilyen elvezettel rajongassal irnak a baratnojukrol :)
Egyebkent szerintem kozep kategoria :)
17/L
A lábas cuccok elég bizarrok.
Az anál nem rossz. Ott érezni a nyalást sokkal sokkal jobb, mint az hogy a bélben húzgálnak valamit. Kívül van az ami izgató ebben.
De mi lenne ha olyan lányt keresnél aki vevő a vágyaidra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!