Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes dolog próbálkozni elmagyarázni a homofóboknak, mi is a homoszexualitás?
Sokféle homofóbbal találkoztam már, meglepő de vannak egészen felvilágosultak is, és látszólag őket sem hatja meg.
Nekem az a benyomásom, hogy bár ezek a hülye tévképzetek rettenetesen károsak, önmagában attól nem változnak meg, ha ezeket megpróbálod helyretenni.
Mondhatnám azt is ezek az emberek "így érzik jól magukat".
Hacsak nem ők nyitnak feléd a témában nem érdemes erőltetni, nekik alapból ez az identitásuk aminek elvesztését nem is nagyon tudnák kezelni.
Szerintem hagyd rájuk, akkor már inkább a környezetedben élőket érdemesebb felvilágosítani akik alapból szimpatizálhatnak veled.
Mert lehet, hogy ők bírnak, de ha ezekkel a szokásos érvekkel találkoznak nem feltétlen lesz válaszuk. Jobb őket felvértezni.
Ha minden meleg csak a közvetlen környezetében tenne rendet a fejekben az már elég sokat segíthetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!