Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy érdemes biszex vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érdemes biszex vagy leszbikus nőknek párt keresni?

Figyelt kérdés

Mennyiben másabb a társkeresés ha egy nő, nőt keres? Úgyanúgy történik mint amikor egy heteró nő keres férfit? Te hogy ismerkedrél meg a pároddal? (Nőxnő párokat kérdezek itt)

18/biszex lány

jún. 21. 10:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Semmiképp sem társkeresőkön, vagy anonim fórumokon, mert az ilyen helyeken nem botlasz bele nőkbe. Ezt nagyjából 20 év ismerkedés tapasztalatából írom.
jún. 21. 10:55
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm❤
jún. 21. 11:04
 3/22 anonim ***** válasza:
87%

Személyesen. Szórakozóhelyek pl, ha bp-i vagy, vannak kimondottan queer helyek, bulik.

De barátkozni bárhol lehet, abból is alakulhat bármi.

jún. 21. 11:40
 4/22 anonim ***** válasza:
81%
Igaza van a 3-as válaszolónak. Gyakorlatilag bárhol lehet. Én olyanokról is tudok, akik például itt jöttek össze.
jún. 21. 11:47
 5/22 anonim ***** válasza:
86%
Azt figyelembe kell venni, hogy sok lb nő nem igazán bízik a biszex nőkben, ha kapcsolatról van szó.
jún. 21. 11:57
 6/22 anonim ***** válasza:
88%

En leszbikus nokent csak a szemelyes esemenyeket es ismerkedest ajanlom, az appok mind kukaba valoak:(

24/N

jún. 21. 12:08
 7/22 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat! Sajnos egy konzervativ kis varosban lakok, de akkor inkabb a nagyvarosokban fogok lenni. Ott tobb eselyem lehet.

Igen, azt tudom hogy rengeteg no "les for les" mert nem biznak a biszex nokben. (Leginkabb azert mert sok storyt hallottam hogy elhagytak oket egy ferfiert) de nem szeretnem titkolni sem az orientaciomat. Majd biztos jon egy olyan lany aki ezt elfogadja.

jún. 21. 12:15
 8/22 anonim ***** válasza:
0%

Benne lennék biszex lánnyal,s ha van lány partnere, az sem zavar.

Budapesti férfi

jún. 21. 12:40
 9/22 anonim ***** válasza:
32%
A biszex nő NEM leszbikus fogjátok fel. Aki biszex az szórakozzon más biszex lánnyal vagy fiúkkal. És igen les 4 les alap. 25/N
jún. 21. 13:23
 10/22 anonim ***** válasza:
64%
9. én nem általánosítanék ilyen durván
jún. 21. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Hol érdemes lmbtq barát helyet keresni Szombathelyen/Vasban?

Nem melegbárra gondolok, azt tudom, hogy nincs :D Kávézó, valamilyen szórakozóhely, kulturális esemény stb., bármi ilyesmi lenne?

Hol érdemes társat keresni akit nem csak a szex érdekel?

Ismerkednék lányokkal akiket nem csak a szex hajt és csak emiatt találkoznának ami viszont elég ritka szerintem, mert igaz online ismerkedtem eddig de csak olyanokkal akik egyből képet kértek vagy küldtek és csak kalandokat akartak semmi egyebet...Élőben meg nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!