Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már csináltak ilyet: Mi értelme van a közös maszturbációnak?
Tudjátok amikor nem értek egymáshoz a másik lánnyal, csak egymás mellett, egymás jelenlétében csináljátok magatoknak. Mi izgalmas ebben?
Leszbikus és biszex nők válaszát egyaránt várom.
Köszönöm a választ!
De hogy bírod megállni, hogy ne nyúlj a partneredhez? Nekem biztosan nem menne...
Azt még elfelejtettem írni, hogy a korotokat is írjátok le a válasz mellé. Köszi! :)
Várom még a válaszokat!

válasza:

válasza:Engem borzasztóan felizgat a másik hangja és a látványa, néha már a gondolata is... És lehet ezt kreatívan csinálni, nem csak nagyterpesz és hadd szóljon
26L

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
33 éves vagyok, csak pár éve fogadtam el a leszbikusságomat. Próbálkoztam társkereséssel itt, appokon, más oldalakon és Facebookon is, de nem jött össze semmi. Zárkózott típus vagyok, nem igazán járok sehova (nem is nagyon tudnék hova, itt vidéken ahol élek, nem...
Párom azt mondja szeretné kipróbálni hármasban. Harmadiknak konkrétan egyik ismerősét szeretné. Reklámozta, hogy milyen figyelmes, odaadó, megbízható, igényes stb. Csavar a sztoriban, hogy párom biszex. Nem volt még férfival szóval most akarna lenni, de akkor már...
ha van egy leszbikus lány, és össze jön egy olyan lannyal aki fius. és nem nöies. akkor már nem lenne mindegy hogy egy igazi fiuval jön össze? én az ilyet inkább biszexnek mondanám
Van egy lány, akit nagyon megkedveltem, szerettem volna tőle többet is de ő ezt nem viszonozta. Jóban vagyunk, jól megértjük sőt ki is egészítjük egymást, de ő mégse akar velem kapcsolatot (a miértekre nem adott választ). Próbáltam rajta túl lépni de egyszerűen nem...
Nem vélemény érdekel, hanem hogy van e tapasztalat
Van értelme próbálkozni vele?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!