Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikuskat. Tavolsag egy kapcsolatban?
Sziasztok!
Nalatok mekkora gond a tavolsag az ismerkedesben? Tobbszor elofordult mar, hogy mdgismertem egy fantasztikus lanyt, az egyetlen gond az volt hogy 60 akar 100 kmre lakott tolem. Ami akar 2-3 ora egy ut.. ez alkalmi szinten elvesz akar 5-6 orat + az utazasi koltsegek. Es akkor arrol nem is beszeltunk, hogy nincs "keznel" a baratno ha szukseg lenne ra. Heti egy talalkozo egy kapcsolatban keves...
Nekem megis csak szinte ilyenre volt lehetosegem, de felek ilyrn kapcsolatba kezdeni a fenti problemak miatt.
Ha voltatok hasonlo helyzetben hogy oldottatok meg? Mik a pozitivumai, jo oldala? Vagy eopen miert ne kezdjek ilyen kapcsolatba?
Bocsi az erthetezlen fogalmazasert, elore is koszonom a valaszaitokat:)
Egyetlen lány sem volt eddig aki közel lakott volna és még kedvelem is.. kicsit kezdek már beleőrülni.
de ez van..:)))
Jöhetnek majd az oltások:
Köztem és a barátnőm között pontosan 1230 km van. 3 éve vagyunk együtt, közel egy éve távkapcsolatban. Próbálunk mindketten utazni, minél többet találkozni. Átlagosan havonta látjuk egymást 2-3 napra. Nem sok, de tökéletesen megéri, mert tudjuk, hogy egy nap nem lesz gond a távolság és a saját lakásunkban lakhatunk együtt :)
27/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!