Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a távkapcsolatokról?
Nem nagyon mertem belekezdeni ilyesmibe ,mert nem vagyok benne biztos hogy működhet.Nem tudom hogy lehet kibírni ,hogy csak ritkán látod a párodat,vagy ,hogy ha interneten ismerkedtek meg ugyan olyan szimpatikusok lesztek e egymásnak élőben is az első találkozásánál.
Én úgy képzelem el ,hogy egy idő után az üzenetek rövidebbek lesznek ,végül már nem is írtok egymásnak.
Ilyesmi okok miatt próbálok inkább élőben ismerkedni. De persze ez az én véleményen ,kiváncsi vagyok másokéra is!
Attól függ a két fél mennyire ragaszkodik egymáshoz.
Az én távkapcsolatom fél éves volt, mert a barátnőm nem ragaszkodott annyira hozzám, mint én hozzá.
De másoknál ez sokkal tovább is tarthat.
majdnem 2 éves kapcsolatom volt, ami távkapcsolat volt...
szerintem kibírható, persze igényfüggő, van akinek nem felel meg...meg függ nagyban, hogy milyen lehetőségek vannak...tehát havi 1x vagy heti 1x akár többször találkozni..
23F
Szerintem mûkõdhet!:) Ha sokat beszélgettek,telefonàltok meg ilyesmik.
Ha kêpeken tetszik és neki is te akkor elõben semmi gond nem lesz. Ha szeretitek egymàst akkor nem fogjàtok megunni egymàst fõleg akkor ha van közös témàtok egymàssal. És szerintem csak ki tartàs kell hozzá,és amikor siker lesz az felbecsülhetetlen érzés!:)
Értem,örülök hogy azert van pár pozitív példa is:)
És az internetes ismerkedést illetően van olyan akinek a neten jobban bejött a masik fél mint élőben ?
Több mint 1 éves távkapcsolat után költöztünk össze a barátnőmmel, kb hetente vagy kéthetente tudtunk találkozni. A találkozó előtt nem sokat tudtam meg róla, csak egy volt a lányok közül, akikkel akkoriban beszélgettem, aztán az első találkozó után rájöttem, hogy vele működhet a dolog. Igazából a közös programok alatt szerettem bele, és az összeköltözés megerősítette az érzelmeinket. Persze nehéz volt sokat külön lenni egymástól, elég sok vitánk volt, még az összeköltözés utáni időszakban is. Így belegondolva, ha hetekig, hónapokig nem tudtunk volna találkozni, akkor már nem biztos hogy belementem volna az elején.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!