Edgar Rice Burroughs Pellucidar sorozatának, Venus sorozatának, Caspak sorozatának, vagy a Barsoom sorozat végének van valamilyen magyar fordítása, vagy magyar nyelvű összefoglalója/tartalma?
Kapcsolódó kérdések:
Ajándékba megkaptam a 6. kötetet, de a korábbiakat nem olvastam sajnos. (Időhiány miatt valószínűleg nem is fogom.) El is kezdtem, és egészen jól fel tudtam venni a cselekmény fonalát - nem is aggódtam igazán, mert az SzJG-t alapul véve gondoltam, hogy ha a korábbi...
Viszonylag megértettem, viszont voltak részek amik nem világosak/nem tudtam felfogni xD. Köszi aki megteszi! ❤
Sziasztok! Valaki aki nem rég látta vagy emlékszik még rá összefoglalná nekem mi történt az utolsó évadban\ utolsó részben? Csinálok egy listát az ilyen sorozatoknak (és leirom mi volt a vége mindegyiknek) amiknek nagyon várom a folytatását de már alig emlékszem rá...
Bármilyen lehet. Egy kis összefoglalót is írhattok hogy miert tetszett.
Szóval nem az alap bevezető szöveg h mi várható a részben, hanem részletesen (nyilván spoilerekkel) leírva h mi történt benne, hogy végződik stb. Illetve ha egy évsd véget ér arról vmi féle kis összefoglaló szerűség ahol elmondják a fontos információkat az évadról,...
#SPOILERALERT ;) Elkezdtem olvasni, az első könyv után viszont elértem a béketűrésem határát, az én ízlésemnek roppantul túlírt, még négyszer ennyi oldalt nem szívesen pazarolnék rájuk (amikor 12 másik, jobb könyvem vár a polcon), de attól a rossz szokásomtól nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!