Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Edgar Rice Burroughs Pellucida...

Edgar Rice Burroughs Pellucidar sorozatának, Venus sorozatának, Caspak sorozatának, vagy a Barsoom sorozat végének van valamilyen magyar fordítása, vagy magyar nyelvű összefoglalója/tartalma?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy magyar nyelven hivatalosan nem jelentek meg, de nekem egy közepesen hosszú tartalom is elég lenne akár. (Leginkább a Barsoom sorozat vége és a Pellucidar sorozat érdekel.)

2021. febr. 27. 15:20
 1/2 istvankiraly62 válasza:
100%
Én letöltöttem rajongói fordításban őket
2023. márc. 26. 10:55
 2/2 yzf válasza:
A Pellucidar sorozatot nagyon régóta szeretném már elolvasni magyarul.Meg tudnád mondani honnan töltötted le?
jan. 28. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Leiner Laura Bexi-sorozatából (illetve a lent megjelölt részekről) kérhetnék nagyon rövid összefoglalót?

Ajándékba megkaptam a 6. kötetet, de a korábbiakat nem olvastam sajnos. (Időhiány miatt valószínűleg nem is fogom.) El is kezdtem, és egészen jól fel tudtam venni a cselekmény fonalát - nem is aggódtam igazán, mert az SzJG-t alapul véve gondoltam, hogy ha a korábbi...

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) 3. évadát valaki röviden összefoglalná?

Viszonylag megértettem, viszont voltak részek amik nem világosak/nem tudtam felfogni xD. Köszi aki megteszi! ❤

Valaki összefoglalná nekem mi volt a vége ezeknek a sorozatoknak?

Sziasztok! Valaki aki nem rég látta vagy emlékszik még rá összefoglalná nekem mi történt az utolsó évadban\ utolsó részben? Csinálok egy listát az ilyen sorozatoknak (és leirom mi volt a vége mindegyiknek) amiknek nagyon várom a folytatását de már alig emlékszem rá...

Tudnátok ajánlani sorozatokat?

Bármilyen lehet. Egy kis összefoglalót is írhattok hogy miert tetszett.

Doctor Who sorozat részeinek tartalmát külön külön részletesen leírva hol találhatom meg? Évadösszefoglalók is érdekelnek.

Szóval nem az alap bevezető szöveg h mi várható a részben, hanem részletesen (nyilván spoilerekkel) leírva h mi történt benne, hogy végződik stb. Illetve ha egy évsd véget ér arról vmi féle kis összefoglaló szerűség ahol elmondják a fontos információkat az évadról,...

Összefoglalná nekem valaki a Balla Adrienn-sorozat "rejtélyeinek" megfejtéseit?

#SPOILERALERT ;) Elkezdtem olvasni, az első könyv után viszont elértem a béketűrésem határát, az én ízlésemnek roppantul túlírt, még négyszer ennyi oldalt nem szívesen pazarolnék rájuk (amikor 12 másik, jobb könyvem vár a polcon), de attól a rossz szokásomtól nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!