Ajánlanátok dark fantasy könyveket?
Magyar és angol nyelven is lehet.
Köszi szépen! :)

válasza:

válasza:Jonathan French - The Lot Lands
A második annyira nem tetszett, de az első és harmadik iszonyat jó volt. A mésodikat ki kell bírni. :D
Köszi! Ezt is az olvasási listámhoz adom.
Még jöhetnek dark fantasy regények!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tipikusan olyan könyveket keresek, amiben rosszfiú-jókislány szerelem van, de ha lehet, akkor fantasy legyen vagy valami izgalmas, mert nekem tetszett nagyon a Szent Johanna gimi pl. Jó lenne, ha újabb lenne, ezért írom ki ide ismét ezt a kérdést.
Manapság sokat változott az ízlésem a könyvek terén. Olyan fantasy/ifjúsági/krimi könyvek érdekelnének amelyek kevésbé népszerűek, nem lehet róluk annyit hallani. Esetleg leírhatnátok, hogy miért szerettétek az adott könyvet.
Olyan igazán nagy fantasy eposzokat olvasnék, mint a Tűz és jég dala, a Gyűrűk Ura vagy az Idő kereke. Az se baj, ha kevésbé ismert. (Az Üvegtrón és a többi hasonló young adult könyveket nem szeretem, ahogyan a Conan a barbár szerű ponyvákat sem.) Köszi!
Olyan fantasy könyvekre gondolok, amik nem romantikusak, sem erotikusak. Ezeket már olvastam: Harry Potter, Csontváros, Üvegváros, Hamuváros. Újabb megjelenésű könyvekre gondolok. Köszi szépen! :)
Egy kis könyvajánló :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!