Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Romákat bemutató könyvek? 💙‍☸️‍💚

Romákat bemutató könyvek? 💙‍☸️‍💚

Figyelt kérdés
Szociális munka szakra készülök, és kifejezetten a roma kultúrát, környezetet bemutató történetek érdekelnének. Nem száraz szakkönyvet keresek, hanem regényeket, ha tudtok ajánlani. Előre is köszönöm! 🏵️🫶🏻🌸

ma 20:57
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

De nyugodtan bogarászhatod a L. Ritók Nóra blogját is.

[link]

Utóbbi szerintem hasznosabb, gyakorlatiasabb, bár nem általános érvényű, ők sem egyformák, viszont az alapítvány szokott önkénteseket is foglalkoztatni, a terepmunka a legjobb minden területen, minden szempontból.

ma 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Melyik a legjobb férfi, illetve női agyat bemutató könyv ?

Nagyon szeretnék egy ilyen könyvet elolvasni, de több ilyen témájú könyv is fennt van, különböző szerzőktől. Melyik lehet a legjobb?

Jó sorozatgyilkosokat bemutató könyvek?

Olyan könyveket szeretnék olvasni, melyek különböző sorozatgyilkosokat mutatnak be. Lehet akár interjú velük, nyomozati anyag stb, csak ne regény legyen, hanem valódi személyek :) Van nekem is néhány, szeretnék még többet beszerezni :)

Lehet még új ötletekkel gazdagítani a már ezerszer bemutatott alapokat?

A volt barátnőmmel egy öt részes könyvsorozaton dolgoztunk. A történet első kettő, illetve negyedik és ötödik része az általam megalkotott világban, a harmadik két különböző világban játszódik. Az első részben egyetlen karakter szemszögéből mutatom be a...

Nincs valakinek egy jó, részletes, kifejezetten digitális védelmeket bemutató könyve/pdf-e, bármi?

Úgy vettem észre, hogy többnyire régi könyvekből lehet olvasni a témában. Abban viszont még jellemzően nem szerepelnek a korszerű digitális védelmek. Tudom, hogy az elvek ugyanazok, ettől független én mégis olyan anyagot keresek, ami kifejezetten a digitális védelmeken...

Disztópia / digitális technika árnyoldalát bemutató könyvek?

Nemrég olvastam el a híresebb Orwell műveket és a Szép új világot. Most olyan könyvet keresnék, amik témájukban valamilyen formában hasonlítanak az előbb említett könyvekhez, de sokkal modernebb, napjaink digitalizációs folyamatainak a negatívumjait mutatják be. Black...

Elméleteket bemutató, leíró könyv?

Tudnátok olyan könyvcímeket írni/linkelni, amelyek mindenféle elméletekkel foglalkoznak? Fizika, társadalomtudományok stb. Nem tanuláshoz kell, csak kíváncsi vagyok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!