Romákat bemutató könyvek? 💙☸️💚

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyon szeretnék egy ilyen könyvet elolvasni, de több ilyen témájú könyv is fennt van, különböző szerzőktől. Melyik lehet a legjobb?
Olyan könyveket szeretnék olvasni, melyek különböző sorozatgyilkosokat mutatnak be. Lehet akár interjú velük, nyomozati anyag stb, csak ne regény legyen, hanem valódi személyek :) Van nekem is néhány, szeretnék még többet beszerezni :)
A volt barátnőmmel egy öt részes könyvsorozaton dolgoztunk. A történet első kettő, illetve negyedik és ötödik része az általam megalkotott világban, a harmadik két különböző világban játszódik. Az első részben egyetlen karakter szemszögéből mutatom be a...
Úgy vettem észre, hogy többnyire régi könyvekből lehet olvasni a témában. Abban viszont még jellemzően nem szerepelnek a korszerű digitális védelmek. Tudom, hogy az elvek ugyanazok, ettől független én mégis olyan anyagot keresek, ami kifejezetten a digitális védelmeken...
Nemrég olvastam el a híresebb Orwell műveket és a Szép új világot. Most olyan könyvet keresnék, amik témájukban valamilyen formában hasonlítanak az előbb említett könyvekhez, de sokkal modernebb, napjaink digitalizációs folyamatainak a negatívumjait mutatják be. Black...
Tudnátok olyan könyvcímeket írni/linkelni, amelyek mindenféle elméletekkel foglalkoznak? Fizika, társadalomtudományok stb. Nem tanuláshoz kell, csak kíváncsi vagyok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!