Harry Potter: Mi számít lefegyverzésnek?

válasza:A lefegyverzés az, amikor legyőzöd egy párbajban az ellenfeled (nem kell meghalnia feltétlenül). Igen, sokszor lefegyverezik egymást, de mivel azokban az esetekben nem a bodzapálca volt a képben minek kéne elvenni a másikét, ha van sajátod?
Harry lefegyverezte Dracót és ezt a Draco pálcája "megérezte." Mert, hogy akkor már övé volt a bodzapálca.
Ha Harry természetes halállal hal meg, akkor a bodzapálcának vége, hiszen senki nem szerezte meg tőle, így nem is tud kihez átpártolni a pálca.
Remélem érthetően írtam. xD

válasza:

válasza:De ne legyél már ilyen szőrszálhasogató. :D
A pálcamágia igen bonyolult, ezt a könyvben is leírták.
Meg Voldemort eltűnt a színről, ez egy happy and, nem lesz több gonosz varázsló akik ellen küzdeniük kéne. :D

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már mindenütt kerestem, de sajnos sehol sem rendelhető. Köszönöm a segítséget!
Forgatókönyv író program. Még nem próbáltam, nem is nagyon ismerem de azt tudom hogy magától kombinálja össze a szereplőket stb. Nem csalás ez? Ha van egy fogatókönyv, és részeiben ezzel a progival készült te észrevennéd? Mi erről a véleményed, hogy már ezt is a gépek...
10-es leszek, év végén a tanárunk összeírta a kötelezőket a jövő évre. 16 lett összesen, plusz még tizenvalahány ajánlott, amit ugyan nem kell elolvasni, de fogunk velük foglalkozni. Szerintem ennyi kötelező kicsit sok, főleg hogy tavaly csak hat vagy hét volt. Ti mit...
Tehát hogy nem jobbról balra, hanem balról jobbra minden.
Úgy értem, sorban kell olvasnom vagy ilyesmi...vagy teljesen mindegy melyiket olvasom, mert nincs közük egymáshoz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!