Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha a barátomról...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátomról megtudtam, hogy drogozik?

Figyelt kérdés

Nem volt velem őszinte, mert ezt régóta csinálja és csak most mondta el nekem. Nem tudom mit tegyek vele.. Gondolom megváltoztatni úgysem fogom tudni, vagy van rá némi esély?

(Én 17/l, ő 19/f)

2016. jún. 27. 22:27
1 2
 11/16 October15 ***** válasza:
92%
3. 7.: Nem unod még? Felfogtuk, ronda vagy, hülye és ezért az életbe nem lesz nőd és pont ma kukáztak facebookon.. :D Igyál egy kis málnaszörpöt, verd ki aztán mehetsz CS-zni.
2016. jún. 27. 22:54
 12/16 anonim válasza:
hagyd ott a francba droogos kutyát az "orát már elvitte a kibaaszott kápszi"
2016. jún. 27. 23:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Hasonló volt nálam is a helyzet.Nálam 1,5 év utan derült ki.Illetve tudtam,hogy alkalmanként füvezik,ezt még elnéztem.Aztán szépen rászokott másra is.Vége lett,nem csak emiatt,de részben igen,mert megváltozott a személyisége is.17/l
2016. jún. 27. 23:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem ezt akarjak a lanyok? Legyen kigyurva es drogozzon nem? Amugy mit drogozik, es milyen gyakran? Ha fuvezik, arrol nem nehez leszokni, gyakorlatilag testi fuggoseget nem okoz. De, ha mar eddig nem volt oszinte, akkor ezutan sem hiszem, hogy bevalja majd, hogy szivott-e vagy sem. Aki egyszer hazudik az masodszorra is fog.
2016. jún. 27. 23:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Milyen drog? Alkohol, cigi, fű, kokain, met, vagy mi? Most azért nem kell elítélni valakit, mert füvezik, ami amúgy is sokkal kevésbé káros mint az alkohol... A csúnya ebben, hogy nem mondta el neked.
2016. jún. 28. 13:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Szakíts vele.
2016. jún. 28. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!