Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Tudományok » Egyéb kérdések

A kérdés

Az ingyenenergia abszolút valóságos, csak a hatalmi elitet kezében tartó üzleti körök miatt hallgatják el?

2001 augusztusában egy tanulmány jelent meg a Journal Foundations of Physics Letters-ben, 14. évfolyam 4. száma (magyar vonatkozása is van, lásd: M. Mészáros, P. R. Molnár) bemutatja, hogy az általános relativitáselméletet felhasználva megmagyarázható a mozdulatlan elektromágneses generátor elve. Ez a készülék a görbült tér-időből elektromágneses energiát állít elő, és a kimeneti energia hússzor több, mint amennyi be lett táplálva. Az a tény, hogy ezek a gépek léteznek megdöbbentő, de még ennél is meglepőbb, hogy még a mai napig sem valósulhattak meg világszerte


Harold E. Puthoff amerikai fizikus és doktor a Stanford Egyetemen, mint kutató a Felsőbbszintű Tanulmányok Intézeténél Austinban, Texasban egy tanulmányt publikált az Atomi, Molekuláris és Optikai Fizikai Vizsgálat című folyóiratban “Gravitáció mint nullponti enegiaingadozás” címmel. Tanulmánya egy sokatmondó állítást fogalmazott meg, melyben a gravitáció nem egy külön meglévő alapvető erő, hanem inkább egy indukált hatás, mely a vákuum nullponti ingadozásával van kapcsolatban, ahogy azt a Casimir erő szemléltette


Továbbá a Fizikai Vizsgálat folyóiratban a “Az elektromágneses nullponti energia vákuum forrása” címmel Puthoff leírja, hogyan biztosít a természet számunkra két alternatívát az elektromágneses nullponti energia eredetére. Ezek közül az egyiket a kvantum ingadozás töltött részecskéinek a mozgása termeli, mely anyagnak minősül. A kutatások azt mutatják, hogy a részecskemozgás nullponti energia spektrumot hoz létre egy önmagát regeneráló kozmológiai visszacsatolási kör formájában.


[link]


Mikor lesz ez elérhető az emberiségnek?Keress kérdéseket hasonló témákban: kvantumfizika, tudomány, ingyenenergia, Egely György, Tesla

 2014. máj. 6. 10:17  Privát üzenet  

A válaszok
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

ez a kérdés rossz kategóriában van!


a tudomány rovatba kell átrakni!

ott meg is válaszolnák helyesen, és nem az ezoteria kategóriában a helye!

de amúgy innen látszik, trollkodni akarsz, és direkt ide írtad ki!A válasz 10%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 55%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/119Időpont 2014. máj. 6. 10:44 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Olyan helyen dolgoztam, ahol volt a kezemben nagyon nem tudományos alapokon működő kavitációs "mosógép". Egy olyan dobozkát képzelj el, mint egy isler. Árammal működik ugyan, de nagyon kevéssel. Lavórba beleteszed, hideg vízzel és a ruhával. Bekapcsolod, majd kisvártatva lesz koszos vized is tiszta ruhád.

Kipróbáltam. Kisvártatva lett koszos ruhám és tiszta vizem. Hosszabb idő után lett koszos ruhám és koszos vizem.

Ugyanitt az Egely-kereket gyönyörű szépen tudtam forgatni mindenféle hókuszpók nélkül.

Erős fenntartásaim vannak az ingyen energiával kapcsolatban.


***

Ezen felül van egy másik vonatkozása is a dolognak. Lehet, hogy létezhet ingyen energia, de azt társadalmi szinten nem tudjuk befogadni. Nem működhetne gazdasági okok miatt. A programozott avulásra is sokan úgy tekintenek, mint a gonosz nagytőkések kisded játékára.

Ma az ipar sokkal több terméket tud előállítani, mint amennyire szükség van. Ha hosszú ideig használhatóak lennének, 2-3 év alatt összeomlana a gazdaság. Senki nem vásárolna semmit, mert mindene megvan. El kellene küldeni mindenkit, aki nem ételt, italt, egyéb nem tartós dolgot készít.A válasz 63%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/119Időpont 2014. máj. 6. 10:53 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

ahogy feljebb írták, a jelenlegi civilizáció a és technika a fogyasztói társadalomban érdekelt.

minek csinálna bárki is olyan dolgot, ami soha nem romlik el, és az energia is ingyen lenne hozzá?

abból nincs haszon, ami ezt a civilizációt működteti.

és ha megszűnne a jelenlegi technikára és fogyasztásra épülő ipar, megszűnne a jólét érzése és az álom, hogy egyszer bárki is gazdag lehet, és társai fölé kerülhet ezzel.

ezért ezt társadalmilag sem engednék, egyik kormány se.A válasz 17%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 55%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/119Időpont 2014. máj. 6. 10:58 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

# 1 A tudomány rovatba írók agy át van mosva ! Mivel hiteles választ szeretnék, pont ezér tettem ide

# 4/119Időpont 2014. máj. 6. 11:38 Privát üzenet

"A tudomány rovatba írók agy át van mosva ! Mivel hiteles választ szeretnék, pont ezér tettem ide"


kérdező, itt jobban csak agymosott embereket találsz, akik minden mögött összeesküvést és idegeneket sejtenek!

a kérdésed végigolvasva, te is így vagy ezzel, ezért is írtam, hogy nem véletlenül írtad ide!A válasz 84%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 55%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/119Időpont 2014. máj. 6. 11:44 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Mit gondolsz? Miért lötték le Kenedyt?

A válasz 28%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/119Időpont 2014. máj. 6. 12:27 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

A fúziós és a nullponti energiáról is keringenek ilyen pletyók. de a tény az hogy még nem sikerült megcsinálni.


Egely fröcsögött a tubeon hogy neki csak 200 millió HUF kéne rá és megcsinálná a fúziós erőművet otthon a garázsban, de az a gonosz magyar kormány nem ad neki. Akármelyik tehetősebb vállalkozó adna neki ennyit ha tényleg meg tudná csinálni!A válasz 91%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/119Időpont 2014. máj. 6. 12:32 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
nagylzs nevű felhasználó válasza:

#2-nek:


> Ma az ipar sokkal több terméket tud előállítani, mint amennyire szükség van. Ha hosszú ideig használhatóak lennének, 2-3 év alatt összeomlana a gazdaság. Senki nem vásárolna semmit, mert mindene megvan. El kellene küldeni mindenkit, aki nem ételt, italt, egyéb nem tartós dolgot készít.


A jelenlegi formában működő gazdaság valóban összeomlana. De tévedés ne essék: az összeomlás oka nem kizárólagosan az lenne, hogy van ingyen energiánk. Ha már okot kellene megjelölni akkor inkább azt mondanám, hogy az emberek nincsenek olyan érzelmi és mentális fejlettségi szinten, hogy élni tudnának egy ilyen dolog nyújtotta hatalmas szabadsággal. Rossz, önző célra használnák, és ennek az önzésnek a következménye az ami minden ember szenvedését (a gazdaság apokaliptikus összeomlását) okozná. Szóval nehogy bárki is azt higgye, hogy az ingyen energia egy rossz dolog. Nem az energia hiány a jólét elsődleges akadálya, hanem az emberi önzés és az emberi lustaság.


Energiából rengeteg van. Mindenféle hókuszpókusz nélkül, világméretű összefogással rövid idő alatt el lehetne érni hogy megújuló energiát használjunk. De amíg a világ monetáris vagyonának 90%-a az emberek 1%-ának a kezében van, és amíg a legtöbb ember a másik kárára szeretne jól élni, addig ez nem fog megvalósulni. Akkor sem ha holnap föltalálják az ingyen energiát, és akkor sem ha soha nem találják föl.A válasz 76%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/119Időpont 2014. máj. 6. 16:35 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Ugyan ez lenne a helyzet azzal, hogyha minden ország visszafizetné az adósságát és nem léteznének tovább szegények, mert nem lenne pénz. Amíg van pénz, van adósság is és örüljünk neki, hogy van mert ha az emberek mindent ingyen megkapnának, akkor pl senki sem dolgozna bányákban az életét kockáztatva mert nem kapna érte jó fizetést, menne inkább péknek vagy mittudomén... Egyszerűen felbomlana az egész civilizáció.

A válasz 20%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 55%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/119Időpont 2014. máj. 6. 16:58 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
nagylzs nevű felhasználó válasza:

> Amíg van pénz, van adósság is és örüljünk neki


Ez azért van, mert a forgalomban levő pénz nagy része adósság formájában jött létre. Az első részben igazad van. De ez egyben azt is jelenti, hogy az emberek nem bíznak egymásban, és erre jó okuk van, mert az emberek önzők. Ennek örüljünk???A válasz 10%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/119Időpont 2014. máj. 6. 18:55 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Miért álmodom mindig azt hogy a barátommal az álmomban mindig osszeveszunk és a vége a szakitás. Kozben pedig a valoságban abszolut nincs igy?
Az ingyenenergia már itt van?
Az emberi tanítások, amelyek a szeretetről szólnak vajon abszolút értelemben tényleg megfelelnek -e a szeretet kritériumának?
Úgy érzem semmi közöm magamhoz, abszolút semmi, úgy érzem máshova tartozok, és állandóan euforikus, emelkedett tudatállapotban vagyok, pedig semmi okom rá. Vajon mi lehet e különös jelenség forrása?
Kinek van abszolút durva rémálma?
Hogy lehet ez? 2,5éve egy több éves kapcsolatból léptem ki egy másik férfi miatt. Nem vagyok bele szerelmes, ezt érzem és tudom, mégcsak nbem is a zsánerem. Mégem tudok Vele...

Kérdések a Tudományok rovatbólKérdések az Egyéb kérdések rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!