Ennyi ajándék elég lesz-e a kishúgomnak az általános iskolai ballagásra? Hova dugjam, hogy ne vegye észre?
Meg még egy limuzint bérelnék neki az parkolna be a suli elé amikor vége lenne a ballagásnak és kijönne amikor már megkapta az ellenőrzőjét az várná. Azzal mennénk az afterpartyra.
Szerintetek elegendő?
Nem, szerintem bérelj még neki egy űrhajót is, és vegyél neki egy házat, mert így ki fog röhögni, hogy csak ennyit kap.
na nehogy már azért isteníts egy pisis nyolcadikost, mert képes volt megcsinálni a nyolc általánost.-.- szánalmad
Értem én a hátsó szándékodat!
Az a célod, h a hugod nagyon meghízzon, és a következő karácsonyi családi fotón te nézzél ki a legjobban.
Jó trükk!
Olvasom a hozzászólásaid kérdezőkém...
Nem másokról kéne példát venni.
99% hogy akik 200 ezres telefonokat, meg hasonló árú utakat kaptak ajándékba, azok elkényeztetettek, vagy azok lesznek.
Neked is kéne egy kis nevelő szándékodnak lenni, hogy nem nyalod ki a kis (bár ennyi édesség után már nagy) fenekét.
Én ballagásomra egy cd lejátszós kis magnót kaptam, ami akkor se volt már drága, de még jobban mentek a lemezek, mint most.
És annak is jobban örültem, mint aki az akkori volt osztályomból egy traktort kapott(igen, vidéken... de egy traktor használtan is több millió).
Szóval biztos szereted, de csak okosan ezzel az egésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!