Apák napjára mit vegyek/mit rendezzek Apunak? 17/L
Figyelt kérdés
Soha nem tartottunk apák napját és már évek óta panaszkodik, hogy anyák napja bezzeg van. Nagyon szeretem Aput, jobban megérdemelné ezt a kitüntetést, mint mondjuk anyám, ezért arra gondoltam, hogy idén (nyár elején lesz) meg kellene lepni valamivel, amitől leesik az álla. Nem fog számítani rá, az százas, de ötletem sincs, hogy mit csinálhatnék.
Ötletek?
2014. máj. 12. 19:45
1/3 anonim válasza:
Egy anyagcsíkra írd rá, hogy "a világ legjobb apukájának", függeszd fel és várd vacsorával. Ettől a legkeményebb férfinak is párás lesz a szeme :)
2/3 anonim válasza:
Az előző kommentet annyival, hogy a kedvenc kajáját csináld!
3/3 anonim válasza:
Bármivel. Szerintem már csak annyival, hogy eszedbe jut az apák napja a mennyekbe repíted. De ha csinálsz neki egy vacsit a kedvenc kajáddal, akkor Te leszel a kedvenc kislánya. (Persze anélkül is Te vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!