Kezdőoldal » Utazás » Európa » San Benedetto del Trontoba...

San Benedetto del Trontoba utazunk, tapasztalat? Kirándulás tipp?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Igenis, azonnal ugrunk...
2011. aug. 18. 13:40
 2/2 anonim válasza:

majdnem válaszoltam, de látom, már nem aktuális... :(

hogy sikerült, milyen volt, mit láttatok, hogy éreztétek magatokat? visszamennétek máskor is?

mi most készülünk, barátokkal - mi már jártunk arra, ők még sosem :)

2016. máj. 18. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehetnék könnyebben túl egy csalódáson? Valakinek tipp, tapasztalat, hogy könnyebb legyen?

Fél év összemelegedés után tegnap közölte velem, hogy úgy döntött, hagyjuk abba az egészet. Be kell látnom, az érvei reálisak (főként a köztünk lévő jelentős -20 év- korkülönbséggel indokolta, illetve azzal hogy nem szeretné ha fiatal éveimet egy vén f.szra...

Végleg elkeseredtem, elegem van már az életből, szerintetek mit csináljak? Valami tipp? Tapasztalat? (bővebben lent)

16 éves lány vagyok, és már elegem van az egész életemből, gyakran gondolkozok öngyilkosságon, mert már azt hiszem nincs kiút, tudom azt mondják gyáva ember az aki ilyet tesz..de én is az vagyok, leszek, úgy tűnik. igazából a suliban vannak a legnagyobb gondok, én...

Szeretnék odamenni, de nem tudom, mit mondjak. Tipp, ötlet, tapasztalat?

Van egy fiú, aki másik suliba jár, mint én és tetszik. Élőben még nem beszéltünk, de neten már igen. Jövőhéten sulidisco lesz náluk. Szeretnék odamenni hozzá, beszélgetni. De nem igazán tudom, hogy mit mondjak. Lehet,hogy fel sem ismer. Ötletek? Tippek?...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!