Melyik külföldi karácsonyi vásár tetszett nektek a legjobban 2010-ben?
Kérlek írjátok meg, hogy mi tetszett benne, hol volt na és persze azt is, hogy miért nem tetszett.
A válaszokat előre is köszönöm!
Nekem a Bécsi!
De már 2009-ben is voltam.Sztem az a legszebb a Rathausplatz-on!! Még bögrét is kaphatsz!! :D
köszi
a bécsin én is voltam meg bögrém is van :)
az nekem is az egyik kedvencem csak idén valami másik külföldi vásárba mennék :D

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Volt már valaki? Milyen? Melyik útvonalat ajánljátok, hogy érdemes menni (Szegedről). Mennyire elterjedt a forinttal való fizetés?
A booking.com-ot néztem, de ott kérnek bankszámlaszámot, viszont nekem nincs.
Elnézést a bonyolult megfogalmazásért.
Nagyon fontos lenne, az okoskodásoktól kíméljetek légyszi. bocsánat ha valamit rosszul fogalmaztam, de remélem értitek. sürgős! és mennyi az átutalási költség?
Szeretnék Angliába menni dolgozni és ehhez igénybe vennék egy ilyen munkaközvetítőt, de nem szeretnék pórul járni, ezért olyat választanék, amelyiket már többen kipróbálták és pozitívak a tapasztalatok. Kérek mindenkit, akinek információja van a tárgyban, ossza meg. Köszi.
Elsősorban európai ország érdekelne. Tud valaki önzetlenül segíteni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!