Ha Mo-s számlával foglalok repjegyet (wizzair) Londoni indulással Bp-i érkezéssel, akkor az külföldi vagy belföldi átutalásnak számít?
Nagyon fontos lenne, az okoskodásoktól kíméljetek légyszi.
bocsánat ha valamit rosszul fogalmaztam, de remélem értitek. sürgős! és mennyi az átutalási költség?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kérlek írjátok meg, hogy mi tetszett benne, hol volt na és persze azt is, hogy miért nem tetszett. A válaszokat előre is köszönöm!
A booking.com-ot néztem, de ott kérnek bankszámlaszámot, viszont nekem nincs.
Elnézést a bonyolult megfogalmazásért.
Szeretnék Angliába menni dolgozni és ehhez igénybe vennék egy ilyen munkaközvetítőt, de nem szeretnék pórul járni, ezért olyat választanék, amelyiket már többen kipróbálták és pozitívak a tapasztalatok. Kérek mindenkit, akinek információja van a tárgyban, ossza meg. Köszi.
Elsősorban európai ország érdekelne. Tud valaki önzetlenül segíteni.
Elsősorban angol nyelvű területre mennék, de nincs ismerősöm, aki tanácsot adhatna, és ez tűnik a legjobb fórumnak a témában.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!