Valami ötlet átázás ellen? Hosszú túrára megyek.
Szisztok! Van valami ötletetek, praktikátok átázás ellen?
A probléma az hogy egy hosszú kirándulásra megyünk és a 2. napom lesz pont. Egy kb 4-5 órás hegyi túra lesz ahol valószínűleg a hegy tetején nem lesz mosdó. Így legközelebb csak a hegy lábànál lesz lehetőségem betétet cserélni. Tudom hogy ez nem a leghigénikusabb a szervezetemnek, de ezt sajnos se lemondani se átszervezni nem lehet. :(
Próbálkoztam rozmaringteával és meleg fürdővel, de előrébbhozni sajnos nem tudtam.
Nedves popsitörlő kendő (kéztörlés előtte, utána), dupla védelem. Illetve vannak applikátoros tamponok is, keress rá.
Érezd jól magad!
Tampon+betét?
De igen megfordult a fejemben, de még sosem használtam tampont. Egyszer próbálkoztam de egyszerűen képtelen voltam felhelyezni. Nem tudom se azt hogy milyet vegyek se azt hogy hogyan helyezzem fel helyesen. De utánanézek. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!