Szervezett úton az olaszos reggeli mit jelent egy átlagos, három csillagos olasz szállodában?
Szervezett úton az olaszos reggeli mit jelent egy átlagos, három csillagos olasz szállodában?
Nem szeretnék édes dolgokat enni reggelire, inkább lassú szénhidrátokat, zöldséget, halat, húsárut, tojást szeretnék, mert cukorbeteg vagyok.
Egyszer Spanyolországban már megszívtam ezzel.
Az "igazi spanyol reggeli" helyett kaptunk két Fornetti minőségű croissant, két deci dobozos tejet, két deci dobozos gyümölcslevet, egy kis dobozos vajat, és egy kis dobozos lekvárt. Borzalmas volt :)

válasza:

válasza:

válasza:Gyakran járok Olaszországban.
A legtöbb szállodában reggel svédasztal van (tojás, felvágott, sajt stb...) tea ill. kávégép van amivel jó minőségű kapucsínót tudsz csinálni.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeretném tudni hogy telik egy "normális" hétköznap ? Mikor keltek , hogyan étkeztek , mikor tértek nyugovóra , fogyasztotok-e alkoholt . Szerintetek milyen egy normális hétköznap ? A válaszokat előre is köszönöm .
Mikor keltek, mi a reggeli rutin, mettől meddig dolgoztok, hogyan telik a munka utána időtök?
Hétköznap illetve hétvégén mikor keltek ? Mit reggeliztek ? Mit szoktatok reggelente csinálni ?
Hány féle terméket használtok egy átlagos napon, amikor nem alkalomra sminkeltek?
Megfelel reggelinek az ha csak 1db banánt eszünk? Szükséges utána tízóraizni is?
170 magas és 57 kg vagyok, nincs lapos deszka hasam, de vékonynak szoktak mondani. Reggelire 2 nagyobb szelet valamilyen kenyeret meg tudok enni kakaóval. Mióta tornázom 1 nagy szelet kenyér és fél liter kakaót iszok. A torna miatt csak 10 után reggelizem, de ha...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!