OTP napi átutalási limit módosítása?

válasza:Nem tudom hogy eddig volt-e ilyen, de most tuti van az OTP Direktben (webes felület):
'Bankszámla/ Betéti kártyák, hitelkártyák/ Bankkártya adatok, limitmódosítás, aktiválás, letiltás' menüpontban található meg, itt tudod minden kártyához beállítani a vásárlási és készpénzfelvételi napi limitet...

válasza:

válasza:

válasza:7-es
Sztem nem tavaly változott, mert én legalább két éve már megcsináltam a limitmódosítást oda-vissza, de most egyszerűen nem találtam, vagyis a "bankkártya adatok" menű teljesen félrevitt.
Kapcsolódó kérdések:
Most 630. 000 ft-on van ez max mennyire mehet fel? Illetve mivel diák bankszámlám van és PayPal-on keresztül érkezik rá a pénz, abból hogy kell adóznom?
Kértem limitemelést de még nem kaptam választ, viszont hamarosan kapok egy ezt jóval meghaladó összeget. Mi van ilyenkor? Le tudom venni azt az összeget a számlámról vagy várhatok pár évet mire részletekben leveszem? Már olvasgattam a paypal help centerjét, de nem találtam ilyesmit.
120 ezer forintot szeretnék kivenni, ez lehetséges? Ha nem, akkor a bankfiókba ha bemegyek, akkor ki tudom venni?
A napi limit 50 ezer, ezt 24 óra különbséggel lehet vagy az éjfél a fordulópont?
Cib bankos a kártya.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!