Miért volt sikertelen a szállítás GLS csomagpontra?
Sziasztok.
Ma a csomaglekérdező felületen láttam, hogy a csomagomnál azt írja, hogy "nincs kézbesítve", illetve "Sikertelen csomagkézbesítés".
Ellenőriztem, fixen csomagpontra lett rendelve, és bár telefonon nem voltam elérhető, utólag sem láttam, hogy kerestek volna (rendeltem már oda, és egyébként nem is keresnek, csak sms-t küldenek a nyitókóddal).
Ilyenkor mikor próbálják meg újra betenni az autómatába?
Illetve miért lehetett sikertelen? Tele volt? (írtam emailt egyébként a gls-nek is, de itt hátha hamarabb jön válasz :D)
A válaszokat előre is köszi!

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A weboldalon nincs szó GLS-ről, de megoldható hogy a GLS csomagpontra szállítsák a megrendelt árut?
Nem tudom hogy mukodik ez.Azt tudom hogy vagy hivni fognak vagy emailt fogok kapni arrol hogy atvehetem.Tudom hogy keszpenzzel kell fizetnem.De ott hogy van az atvetel,kitol kell atvenni?Gondolom igazolvanyt is kell mutatni.
Elnéztem a szabadnapomat és rossz napot adtam meg, nem tudom megváltoztatni.... Tudom hogy felhív a futár, de ha esetleg nem tudok otthon lenni akkor lerakja a csomagpontnál díjmentesen? (A szállítást nem én fizetem, hanem a bolt.)
14 éves vagyok és a szüleim nem engedik, hogy azt vegyem meg a saját pénzemből, amit szeretnék, mert szerintük hülyeség. A pénzem megvan arra gondoltam, hogy megrendelem és gls csomagponttal szállíttatom ki és bemegyek érte, úgy hogy ők nem tudják meg. Egy 14 éves ezt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!