Munkaügyi központ (közmunka) tb megvonás?
Figyelt kérdés
Sziasztok hát a következő a problémám behívtak közmunkára de nem fogadtam el kaptam tb támogatást az önkormányzattól..A kérdésem a következő!Ha megszüntetik a Tb támogatásomat az elvileg 45 napig még él? Vagy nem?Érdemes rögtön bemennem hogy fizessem magam után a tbt vagy várjam meg ha létezik hogy 45 napig még él? Köszönöm2014. máj. 11. 07:49
1/2 anonim válasza:
Ha jól értem a kérdést, akkor eddig is magad után fizettél, csak helyetted rászorultsági alapon az önkormányzat fizetett. Ha ezt most az önkormányzat megszünteti akkor neked kell tovább fizetni. 45 nap türelmi idő arra vonatkozik, ha valakinek megszűnik a munkaviszonya, befejezi az iskolát, lejár a gyese stb. Ilyen esetekben a megszűnés után 45 nappal kell magad után fizetned, de esetedben nem erről van szó, csak az változik, hogy ki fizet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. máj. 11. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!