Csak a Fideszre szavazókon kellene alkalmazni, hiszen ők akarják ezt!
2022. nov. 12. 20:38
2/13 anonim válasza:
Miért kellett a Fideszre szavazni? A Fidesz mindig is a csórók ellen volt, őellenük hozott majdnem minden törvényt.
2022. nov. 12. 20:43
3/13 anonim válasza:
Agyonverném, aki ezt kitalálta! De a csak 7 napért is ez járt volna. Milyen szabadság az, amit egy hatalommal felruházott idióta szab ki, hogy mikor, és mennyit? Nagyon elegem van már ebből az országból!
2022. nov. 12. 20:51
4/13 anonim válasza:
Annál jobb a munkahelyen, hogy foglalkoznom kellene ezzel érdemben. A beosztottjaimmal is be tudom osztani a szabikat. Ettől függetlenül még munkáltató oldalról sem tartom szerencsésnek.
2022. nov. 12. 21:03
5/13 anonim válasza:
Én rendelkezem mindegyikkel. Ha nem adják ki, akkor elmegyek betegállományba. Eddig is így ment, kb minden munkahelyemen, majdnem mindenkinél.
2022. nov. 12. 21:55
6/13 anonim válasza:
Dugják fel maguknak azt a 7 napot is a kinyalt seggükbe, oda!
Mi az a 7 nap?! Egy nagy semmi!
A " kedves" főnök , parazita meg megy minden évszakban minimum egy hétre a szottyadt seggét sütögetni a tengerpartra, hogy fulladna bele.
De hàt az ostoba birka magyar tűri.
Felfordulhatna már az összes semmirekellő, élősködő rabszolga tartó, a vezírükkel egütt.
2022. nov. 12. 21:57
7/13 anonim válasza:
Mellesleg szerencsés vagy, hogy erre csak most jössz rá. Én évek óta tapasztalom ezt,kb minden munkahelyen.
Amúgy még az állami munkahelyek ebből a szempontból is tűrhetőbbek voltak. A magán tulajok a leg ge cibbek.
2022. nov. 12. 22:01
8/13 anonim válasza:
Nekem összesen 7 nap az éves szabadságom. (Külföld)
2022. nov. 12. 22:07
9/13 anonim válasza:
Áprilisban szavazhattatok, úgyhogy egyétek meg a szart amit főztetek.
Üdv Ausztriából.
2022. nov. 12. 22:52
10/13 anonim válasza:
Ez ennyi, 5-ös válaszolónál a pont, hiába pontozták le a fityiszes csicska birka krumplizabálók. A szabadságommal a háziorvosom rendelkezik, nem a vállalkozó kakamatyi 💩
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!