Vannak nem értékteremtő szakmunkások is? Vagy miért ennyi a szakmunkás minimálbér? Ha nem értékteremtő akkor miért szakmunkás végzettségköteles a munkakör?

válasza:Akkor minden szakma hivatalosan ennyit ér?
Min megy a csodálmozás akkor hogy nincsen szakmunkás?
A vállalkozói óradíjak is ilyen egyformák?
Vagy ott is meghúzza ez a vonalat?
A kérdés színvonala is garantàltan minimum!
Ahogy a bérminimum összeget !

válasza:Klasszikus vagy Marxista inkább?
Nem mindegy!

válasza:Klasszikus. Nem Marxista.
A boltban is minden annyit ér, amennyit adnak érte.
Vagy amikor kijön a villanyszámla vagy az adóhatározat!
Na ott süsd el ezt hogy annyit ér amennyit adsz érte...
Kapcsolódó kérdések:
Egy személy, támogatások nélkül, 8 ÓRA, NETTÓBA. Amit a kezedbe kapsz. Rendes hétfőtől péntekig, túlóra nélkül. Havi 160 óra. Tehát nem két főre nem öt gyerekre, nem segély. Szimplán amit a munkavállaló kifizet nettóba és a zsebedbe marad.
Nemszámít az se ha csak minimálbéres!
Sajnos ismerem már a jó kis balkáni valóságot a hazai bejelntésekkel kapcsolatban, mégis kíváncsi lennék, hogy Ti hogyan döntenétek a helyemben? Jelenleg 460 000 FT a nettóm, amit teljesen bejelentve kapok a munkáltatómtól. Jött ugyanakkor egy ajánlatom egy másik...
Az olyan kis boltok mint CBA, real elelmiszer, dohanyboltok, bezinkut shop dolgozoi csak akkor kapnak béremelést ha nő a minimálbér. Az új alkalmazottak is annyit keresnek mint azok akik 20 éve ott vannak már. Egyszer dolgoztam ilyen helyen. Semmi ösztönzés nincs...
Egyetemista vagyok, májusban fogok végezni, és 1 db tárgyam maradt a tavaszi félévre, ezért kerestem egy teljes munkaidős állást (irodai adatrögzítés). Szerencsés vagyok, mert a szüleim tudnak támogatni, de mivel ebben a félévben lesz egy csomó időm, ezért kerestem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!