Mennyi egy burkoló napi bére körülbelül?

válasza:Napi 100K-ért (amibe gondolom nincs benne anyagár, csak a munka az emberkének) én is burkolok neked 35 nm-t 7 nap alatt, adómentesen
(persze, lehet csúszok 2-3 napot) :'D
Az 1-2nek van igaza, ezt általában négyzetméterben szokták kiajánlani a szakik ebben a 8-10-13.000 Ft/nm közti sávban.
Elég lehúzós ajánlatot kaptál.

válasza:

válasza:

válasza:Számoljunk!
Általános esetben az átalányadózó 40%-os költséghányaddal dolgozik.
Bevétel: 100.000 Ft
Költséghányad: 40.000 Ft (figyelembe vett költség)
Adóalap (jövedelem): 60.000 Ft
Fizetendő adók és járulékok (kb. 30%):SZJA (15%): 9.000 FtSzocho (13%): 7.800 FtTB járulék (18,5%): 11.100 FtNettó kézhez kapható jövedelem: ~72.100 Ft
Ha ketten vannak akkor ez megoszlik közöttük.
Ha belegondolsz ez havi szinten nettó bérben két embernek másfél millió forint.
Az nem sok ilyen munkáért, pláne vállalkozóként.

válasza:7-es: a probléma ezzel az, hogy a legtöbb egy mocskos kókler, ocsmány, szar munkát végez, ráadásul rohadtul nem szeretnek adózni, befizetni a járulékokat. Arról nem is beszélve, hogy még lassan is csinálják a szar munkájukat, ráadásul rohadt arrogáns és beképzelt a legtöbb.
Ja meg ezek nem olyan munkák amelyeket amúgy az ember ha odateszi magát ne tudna magától is megcsinálni. Szóval akkor mire fel is kérnek el ennyit?
nyugodtan le lehet pontozni de én csak ilyen "szakikkal" találkoztam eddig. Lehet pechem volt eddig mindig, szóval azért tisztelet a kivételnek.

válasza:További kérdések:
volt index - 444 - telex Kezd sok lenni már ezekből. Meg az is, hogy semmi vérfrissítés nincs és egymás között vándorolnak ugyanazok az alakok. Most a Munk Vera miért nem bírt külföldön megmaradni? Miért kell elhinnem neki azt, hogy szerinte a 444.hu a legjobb,...
Ezeken kívül, mint: víz-gáz szerelő, ápoló, orvos, szakács.
Mérnökök! Leginkább a minőségügyi mérnökök, de más mérnökök tapasztalataira is kíváncsi vagyok. Ti tapasztaltátok a munkátok során az alábbiakat? -kötelező fizetetlen túlórák, amiket nem lehet lecsúsztatni -operátori feladatokat kell ellátni...
2 állás is van jelenleg ami érdekelne, de elég kevés az információt találtam róluk és amit találtam az is csak negatív volt. (2db) Viszont ezek is 3 évesek. Van esetleg valakinek tapasztalata azóta?
Nincsenek megelégedve velem, igazából én sem igazán szeretem már csinálni a fő munkakörömet vagyis arra számítok, hogy előbb-utóbb elküldenek, részben a megbízási szerződéses munkám miatt sem jut rá időm.
Úgy tudom jobban keresnek, mint területen, de kiváncsi lennék olyan válaszra aki ebben is dolgozik pl vagy biztos forrásból tudja.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!