Minden mérnöki pozíció ezzel jár?
Mérnökök!
Leginkább a minőségügyi mérnökök, de más mérnökök tapasztalataira is kíváncsi vagyok.
Ti tapasztaltátok a munkátok során az alábbiakat?
-kötelező fizetetlen túlórák, amiket nem lehet lecsúsztatni
-operátori feladatokat kell ellátni túlórában
-hamis megfelelőség tanúsítása, vevő (nagy mértékű) megtévesztése a termék minőségét illetően alapvető elvárás a cégvezetéstől
-mérési eredmény hamisításra kötelezés a cégvezetőség részéről
-nem megfelelő alapanyag felhasználása gyártásban, nem megfelelő termék megfelelőként értékesítése
Kérlek nyugtassatok meg, hogy nem minden minőségügyi mérnök pozíció jár ezzel.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

válasza:1-es
Te mérnök vagy?

válasza:

válasza:Kb
Bár túlórát még a legføsabb munkahelyem is kifizette
De az is normális, hogy szó szerint MINDEN NAP másfél-2 órát túlórázol, amit nem fizetnek ki és lecsúsztatni sem szabad?
Most váltottam munkahelyet és az új helyen is ez van.
Tényleg nincsen olyan üzem, ahol nem várják el, hogy az ember a lelkét adja a cégért?
Vagy csak én tudok ,,jól" választani?

válasza:Munkáltatók kimondottan kérte, hogy ne túlórázzak.
Nem végzek operatőri feladatot, teljes mértékben szoftver mérnökként dolgozom.
Hamisítás, sumakolas egyenes út a kirúgáshoz, pláne most, hogy leépítés van azonnal te leszel a szerencsés kiválasztott.
Szerintem te simán rossz munkahelyen dolgozik, ahonnan érdemes elnenni. Régebben nekem is volt olyan, ahol eredményt hamisították, gyorsan fel is mondtam.

válasza:További kérdések:
volt index - 444 - telex Kezd sok lenni már ezekből. Meg az is, hogy semmi vérfrissítés nincs és egymás között vándorolnak ugyanazok az alakok. Most a Munk Vera miért nem bírt külföldön megmaradni? Miért kell elhinnem neki azt, hogy szerinte a 444.hu a legjobb,...
Ezeken kívül, mint: víz-gáz szerelő, ápoló, orvos, szakács.
2 állás is van jelenleg ami érdekelne, de elég kevés az információt találtam róluk és amit találtam az is csak negatív volt. (2db) Viszont ezek is 3 évesek. Van esetleg valakinek tapasztalata azóta?
Kaptunk pár ajánlatot, és az átlag ilyen 100k-ra jön ki egy nap. Ez okés szerintetek?
Nincsenek megelégedve velem, igazából én sem igazán szeretem már csinálni a fő munkakörömet vagyis arra számítok, hogy előbb-utóbb elküldenek, részben a megbízási szerződéses munkám miatt sem jut rá időm.
Úgy tudom jobban keresnek, mint területen, de kiváncsi lennék olyan válaszra aki ebben is dolgozik pl vagy biztos forrásból tudja.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!