Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minden mérnöki pozíció ezzel jár?

Minden mérnöki pozíció ezzel jár?

Figyelt kérdés

Mérnökök!

Leginkább a minőségügyi mérnökök, de más mérnökök tapasztalataira is kíváncsi vagyok.

Ti tapasztaltátok a munkátok során az alábbiakat?

-kötelező fizetetlen túlórák, amiket nem lehet lecsúsztatni

-operátori feladatokat kell ellátni túlórában

-hamis megfelelőség tanúsítása, vevő (nagy mértékű) megtévesztése a termék minőségét illetően alapvető elvárás a cégvezetéstől

-mérési eredmény hamisításra kötelezés a cégvezetőség részéről

-nem megfelelő alapanyag felhasználása gyártásban, nem megfelelő termék megfelelőként értékesítése

Kérlek nyugtassatok meg, hogy nem minden minőségügyi mérnök pozíció jár ezzel.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

tegnap 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Hat te azért vagy felvéve hogy el legyen papírozva hogy jó a termék. Nyilván elvárják hogy ezt megold, a hogyan rád van bízva csak feleljen meg ezért kapod a fizetésed.
tegnap 18:28
 2/10 A kérdező kommentje:

1-es

Te mérnök vagy?

tegnap 18:55
 3/10 anonim ***** válasza:
A párom mérnök, náluk az első kettő nem szokott lenni (kötelező túlóra, operátori feladatok), de a többi amit írtál igen
tegnap 19:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Kb

Bár túlórát még a legføsabb munkahelyem is kifizette

tegnap 19:52
 5/10 A kérdező kommentje:

De az is normális, hogy szó szerint MINDEN NAP másfél-2 órát túlórázol, amit nem fizetnek ki és lecsúsztatni sem szabad?

Most váltottam munkahelyet és az új helyen is ez van.

Tényleg nincsen olyan üzem, ahol nem várják el, hogy az ember a lelkét adja a cégért?

Vagy csak én tudok ,,jól" választani?

tegnap 20:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Te. Em tudyz határokat húzni
tegnap 21:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Te nem tudsz határokat húzni
tegnap 21:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Minek maradsz bent, nem értem?
tegnap 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Munkáltatók kimondottan kérte, hogy ne túlórázzak.

Nem végzek operatőri feladatot, teljes mértékben szoftver mérnökként dolgozom.

Hamisítás, sumakolas egyenes út a kirúgáshoz, pláne most, hogy leépítés van azonnal te leszel a szerencsés kiválasztott.

Szerintem te simán rossz munkahelyen dolgozik, ahonnan érdemes elnenni. Régebben nekem is volt olyan, ahol eredményt hamisították, gyorsan fel is mondtam.

tegnap 21:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyszer voltam minőség biztosítási teruleten gyakornok. És nekem kellett ezeket a dokumentum pakkokat össze állítani, amiket a 3-as pontban írtál. Igen, nem minden esetben azt a papírt kellett mellétenni, ami ténylegesen beepitesre került, hanem egy valamivel jobbat. Teljesen szokványos volt már 10 évvel ezelőtt is. Jah és nem kis cégről van szó.
ma 10:33

További kérdések:

Miért ennyire belterjes a magyar "liberális" médiavilág, hogy egymást nyalják falják és sehol semmi új, cserébe még dupli- meg triplálódnak ugyanazok a cuccok?

volt index - 444 - telex Kezd sok lenni már ezekből. Meg az is, hogy semmi vérfrissítés nincs és egymás között vándorolnak ugyanazok az alakok. Most a Munk Vera miért nem bírt külföldön megmaradni? Miért kell elhinnem neki azt, hogy szerinte a 444.hu a legjobb,...

IBUSZ Kft-nél milyen a munka? (Pénzügyi terület)

2 állás is van jelenleg ami érdekelne, de elég kevés az információt találtam róluk és amit találtam az is csak negatív volt. (2db) Viszont ezek is 3 évesek. Van esetleg valakinek tapasztalata azóta?

Mennyi egy burkoló napi bére körülbelül?

Kaptunk pár ajánlatot, és az átlag ilyen 100k-ra jön ki egy nap. Ez okés szerintetek?

Megbízási szerződséssel vállaltam el a munkahelyemen a fő munkaköröm mellett a karbantartói munkakört. Namármost ha a fő munkakörömre nem igazán...

Nincsenek megelégedve velem, igazából én sem igazán szeretem már csinálni a fő munkakörömet vagyis arra számítok, hogy előbb-utóbb elküldenek, részben a megbízási szerződéses munkám miatt sem jut rá időm.

Mennyit keresnek az iskolavédőnők?

Úgy tudom jobban keresnek, mint területen, de kiváncsi lennék olyan válaszra aki ebben is dolgozik pl vagy biztos forrásból tudja.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!