Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet valaki egy munkahel...

Hogy lehet valaki egy munkahelyen állandóan szabadságon? 100 szabadságos nap egy évben?

Figyelt kérdés

van néhány főnök-közeli munkatárs akik állandóan szabin vannak. Az egyiknek a szabadságos íve tavaly dec 31-én 125 napot mutatott…

És most is azzal borzolja a kedélyeket egy kollega (csókos) hogy januárban azzal kezdte hogy 3 hét szabi majd feb 2 hét majd most látom hogy márc 1-20-ig ki van írva megint…

És ugye amunkáját meg ki végzi el? Mi, a többiek a nem csókosok, akiknek még a 20 nap alapszabit se adják ki mondván annyi a munka…

Nekem még benn van 7 napom tavalyról. Sose fogom megkapni bár ezerszer kértem.

Hogy lehet hogy nekem nem jár még a 20 nap se másnak meg 100+ nap is jár?

2016. febr. 28. 18:39
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

"Másrészt miért költene a cég sok százezret professionra és egyéb nívós álláshirdetési oldalakra? "

És valóban miért költ? Miért van az hogy profession-os hirdetést felhívok a megjelenést követő PERCBEN AKÁR (volt rá példa) és sajnáljuk már betelt.

Aztán fut a hirdetés.

Aztán lekerül.

Aztán újra kikerül ugyanaz. Újra hívom: sajnáljuk betelt!!

ÉS ilyen hányszor de hányszor volt!

Hmn?

Várom a hozzászólásokat!

2016. márc. 1. 16:36
 22/29 anonim ***** válasza:

Miért fikázol mindenkit? Miért írsz olyan stílusban, ami sértő? Állandóan csak háborogsz!

Tudom, nem háborogsz, nem sértesz meg senkit, és nem is fikázol.. Gyönyörű.

2016. márc. 5. 13:26
 23/29 A kérdező kommentje:

Nézzük a legutóbbi hsz-emet.

Mutasd a sértést háborgást benne!

Várom.

2016. márc. 5. 20:39
 24/29 anonim ***** válasza:
Olvasd át magad. Ha nem érzed az baj.
2016. márc. 5. 21:14
 25/29 anonim ***** válasza:
Ne csak a legutóbbi kommentedet nézd! Nézd át az elsőtől, gondolkodj el, és szállj magadba! Ha így sem megy, akkor hagyjuk az egészet, tudomásul vesszük, hogy ez van, bunkó vagy. Te is hagyd az egészet, és vedd tudomásul, hogy bennünk van a hiba.
2016. márc. 7. 10:38
 26/29 A kérdező kommentje:

Továbbra sem értem (sőt felfoghatatlan) mi a bunkóság és kötekedés abban ha nem kapom meg még a 20 nap alapszabimat se mondván sok a munka más meg 100 napot van és én melózok helyette és ezt szóvcá merem tenni és még én vagyok a bunkó?

Hogy van ez?

De akkor mit teygek? Szóvá ne tegyk? Kussoljak és tűrjek?

Akkor meg nem az lesz hogy bunkó hanem az hoyg birka.

Tessék már elmagyarázni hogy van ez MERT VALÓBAN NEM ÉRTEM!

2016. márc. 7. 11:24
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy szóvá teszed, hanem az, amilyen stílusban kommentelsz a válaszolóknak. Természetesen szóvá teheted, ez nem baj, de többet nem tudsz tenni. Vagyis de! Jelezni kell a munkáltatódnak! Neki is ilyen nyegle stílusban, ahogy itt elpróbáltad, és akkor tuti nyerő lesz az ötlet.

Viccet félretéve, jelezd a munkáltatódnak, a főnöködnek, vagy ha van érdekvédelem, akkor neki. Ha meg ez sem tetszik, akkor pereld be őket. Ezeken kivül nem sok opció van. Egyébként tényleg, miért nem a saját dolgoddal törődsz? Miért kell neked azért háborogni, hogy más nem dolgozik? Végezd a munkád alázattal, még akkor is, ha emiatt többet kell dolgozni. Meglásd, sokkal jobb lesz neked is. És ezt komolyan írom.

2016. márc. 7. 11:41
 28/29 A kérdező kommentje:

" Végezd a munkád alázattal, "

Vagyis tűrjem el szó nélkül hogy hülyének néznek meglopnak?

Mert ugye a szabadság a fizetett szabadság az jár vitán felül. Éppúgy ahogy a fizu. Ha nem adják ki és ki se fizetik = ellopták tőlem azt a pénzt.

És én csendben tűrjem el hogy kirabolnak?

És mégis miért tenném?

2016. márc. 7. 12:33
 29/29 anonim ***** válasza:

Írtam több opciót. Azt veszed figyelembe, amelyiket szeretnéd. Erről beszélek. Te mindenbe szeretsz belekötni. Mint látod, most is írtam több opciót, te kiragadtad azt, ami nem szimpatikus neked, és abba kötsz bele. Tudom, mindbe bele tudnál kötni, de ez van, ezek közül tudsz választani.

Írtam, hogy keresd fel az érdekvédelmet, hogy jelentsd fel a céget, írtam, hogy beszéld meg a főnököddel. Sőt, azt is írtam, hogy használd ezt a stílust a főnököddel szemben is, hátha bejön neki. És utoljára írtam, hogy dolgozz alázattal. Nem kell megfogadni, ha nem szeretnéd.

Egyébként még egy lehetőség van, keress másik munkahelyet. Tudom, hogy nem tudsz, nem akarsz, de akkor miért hisztizel, hogy milyen sz@r ennél a cégnél? Szóval sok lehetőséget írtam, amiből kiragadtál egyet, és elkezdted fikázni. Erről a stílusról beszéltem. Sajnálom, ha nem sikerült kielégítő választ adnom a kérdésedre, de úgy látom, ez ennél a kérdésnél nem sikerült senkinek.

2016. márc. 7. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!