Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek, ha nem vagyok...

Mit tegyek, ha nem vagyok hajlandó együttdolgozni a kollégámmal?

Figyelt kérdés
A kedves kollégám nagyjából a s*ggét vakarja egész nap, mert már minden érdemi munkát elvettek tőle, és kiosztottak másnak, vagy azért, mert nem végezte el, vagy amit csinált, azt is rosszul. Annyi feladata maradt kb, hogy nehány adminisztrációs dolgot elkészítsen, amiből többek között én majd tudok dolgozni, de ezt sem csinálja meg, szó szerint hónapokig kell neki könyörögni, aztán általában én csinálom meg. Állítólag azért nem rúgják ki, mert 20 éve van a cégnél, közel a nyugdíj, és sajnálják, hogy már sehová nem vennék fel. Többször panaszkodtam a főnökömnek, ilyenkor csak néz rám értetlenül, és megkér, hogy "most az egyszer" csináljam már meg én, hogy utolérjük magunkat. Most kérdezzek rá, hogy akkor ő megy vagy én? Vagy mit tudnék tenni?
2016. jún. 20. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el interjúkra járni és ha találtál megfegfelelő céget akkor válts. Nem látok ebben a cégben semmi jövőt. Te elhiszed, hogy sajnálják? Ha úgy is van, az milyen üzletpolitika?
2016. jún. 20. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha te se csinálnád meg a saját munkádat (se)...?

Ha megkérdeznék, hogy miért, széttárnád a kezed, hogy hát nem kaptad meg az alapul felhasználható adatokat az illetékestől.

Persze már elkövetted azt a hibát, hogy megcsináltad helyette ami az ő dolga.

Azt kellett volna mondani ehelyett mikor először kérték, hogy ez nem a te dolgod.

2016. jún. 20. 23:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg, ha a cégvezetés ezt jóváhagyta, tudja, akkor igazából egy dolgot tehetsz ha nem tetszik, azt, hogy keresel mást. Akármekkora hülyeséget csinálnak, minden sértés nélkül, de ebbe a dologba nincsen beleszólásod, ezt azért tisztázzuk.
2016. jún. 20. 23:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Amikor legközelebb nem kapod a szükséges adatot akkor küldj neki egy e-mailt, cc a főnöke / főnököd, hogy várod az adatot. És várd. 24 óránként érdemes újra elküldeni az e-mailt és ennyi.

Ha aztán bárki szóvá teszi akkor ott az e-mail, amit eszkaláltál a főnököd felé is. Eszed ágába ne legyen megcsinálni helyette a melót.

2016. jún. 21. 06:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, az elsőt feltétlenül megfogadom. 4# Nem fogod elhinni, de ma a főnököm konkrétan megkért, hogy naponta küldjek a kollégának emlékeztető e-mailt, amíg meg nem csinálja. Hát ez az a pont, ahol nincs több kérdésem :D
2016. jún. 21. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!