Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy járműmérnök kb. mennyit...

Egy járműmérnök kb. mennyit keres?

Figyelt kérdés
Kezdő, majd 5, 10 év tapasztalattal.
2017. febr. 16. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Hol, milyen cegnel, milyen beosztasban?
2017. febr. 16. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Tudástól, egyéni képességektől függ.

Br.150e - br 1,5M között. Legyen ez mondjuk MO-n. Ha pontosítod a kérdést, lehet pontosabb választ is adni.

2017. febr. 18. 21:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy Continál vagy Audinál.
2017. febr. 18. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Audi kezdo olyan 350-450 brutto lehet most.

10 ev tapasztalattal 600-800 kozott beosztottkent, fonokkent meg ki tudja, egy milla felett garantaltan.

2017. febr. 18. 21:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát ez nem valami sok.
2017. febr. 26. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:
A járműmérnök kb akkora gyűjtőfogalom, mint a gépészmérnök. Amíg ezt nem tudod leszűkíteni, konkretizálni, addig mire is a nagy elvárás? Azért itthon milla fölötti fizetésből már tisztességesen lehet élni.
2017. márc. 3. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehetnék ebben az esetben autószerelő?

Most végzek Járműmérnöki BSc szakon és nagyon vonz az autó szerelés is. Sok mindent megtanultam egyetemi éveim alatt, de kérdés hogy ezzel a végzettséggel mehetek akár szerelőnek vagy kell hozzá még plusz képzettség? Autószerelő okj-t néztem ott tudnék elfogadtatni...

Járműmérnökként melyik idegen nyelvre lehet még szükségem?

Első éves járműmérnök hallgató vagyok Győrben, jövőmet az Audinál képzelem el, ráadásul itthon. Angol és német felsőfokú nyelvvizsgám van, azonban közel sem beszélem őket anyanyelvi szinten (főleg a németet nem). Inkább ezeket fejlesszem tovább, vagy kezdjek tanulni...

Mekkora kezdő fizetés lenne elvárható?

Gy-M-S megyében, járműmérnök végzettséggel, középfokú (haladó) német nyelvvizsgával. Mekkora lenne az ideális bérigény?

Mechatronikai mérnöki végzettséggel lehet olyan állásban dolgozni, ahol gépészmérnöki végzettség az elvárás?

Nem vagyok benne biztos, hogy milyen szakon szeretnék továbbtanulni, alapvetően a mechatronikai mérnöki, gépészmérnöki és járműmérnöki szakok játszanak, mindegyik a BME-n. A mechatronikai mérnöki mostanság elég felkapott lett, illetve eléggé új terület, szóval...

Valaki tud segíteni?

Olvastam sok helyen hogy manapság orvosnak és mérnöknek érdemes tanulni.Gondolkodtam még a rendőrtisztin.Az orvoson belül az állatorvosra gondoltam,igen ám de még szeretem a matematikát így gondolkodtam a matematikuson,vagy a pénzügyi elemzőn. A mérnök is jól hangzik...

Egy járműmérnök mennyit keres külföldön mert állitolag milliokat lehet keresni vele?

Melyikkel lehet jól keresni a járnűnérnöki vagy a mezőgazdasági gépészmérnök ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!