Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kisvárosban megéri e nyitni...

Pszicho88 kérdése:

Kisvárosban megéri e nyitni egy kis menüztető éttermet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!


Kisebb 40-100 ezres kisvárosban Magyarországon, ott ahol sok turista jár megéri e nyitni egy éttermet? Gondolkodok a költségeken és nem tudom mennyire lenne jövedelmező, ha kivennék egy 30-40 négyzetméteres vendéglátó egységet, ahol elvitelre lehetne kérni 1 leves, 2 főétel menüt. Köztudott, hogy kicsi országunkban szeretnek olcsón vásárolni az emberek. Vajon megérné e egy minőségi menüs helyet bérelnem?


A havi bérleti díj 80 ezer Ft körül mozog.

Ha bejelentem magam 8 órában és nem lenne más dolgozóm, az 80-100 ezer Ft.

A rezsire 40-50 ezret számolok.


220000 Ft-ba kerülne csak ez havi szinten

Vajon 1200-1500 Ft-os árakkal ha eladok kb napi 40-50 menüt, ami elég jó vajon megérné e fönntartani a helyet?

Akkor még a nyersanyag árakról nem is beszéltünk.


Van valakinek hasonló tapasztalata, ötlete?

Nyitott e már valaki saját vállalkozást?

Köszönöm.



2020. okt. 21. 21:53
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod Bak Norbert.

Tényleg elég jó tanácsokat adsz és tájékozott vagy ez ügyben.

2020. okt. 23. 21:42
 22/22 anonim ***** válasza:
Nincs mit, mindkettőtöknek.:-)
2020. okt. 24. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!