Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen állatot lenne érdemes...

Milyen állatot lenne érdemes tenyészteni? (kérdésed túl rövid, magyarázatod túl hosszú)

Figyelt kérdés
Szeretnék tenyészteni valamilyen állatot, őszintén kellene egy kis zsebpénz + imádom. Anyukám díjnyertes skótokat és uszkárokat tenyésztett. Persze én valami kis helyigényű, kicsi állatra gondoltam, amit el is lehet adni (nem kell rá hónapokat várni) , és azért pénzt is keresek belőle. Természetesen nem csak a pénzért csinálnám, hobbiból itthon bettákat guppikat tenyésztek, őket csak elajándékozom. Bármi jöhet, hal ,hüllő, emlős. Nem irtózom semmitől! (Volt patkányom is) 15/L

2011. okt. 28. 21:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Őszinte leszek: szerintem várnod kéne vele... Nem tudom, hogy biztos el tudod-e adni, mert ha nem, akkor inkább véletlenül se csináld!! Mert ebből vannak a kóbor állatok! De ha biztos vagy a dolgodba, akkor valami kisállatot ajánlok (pl.: tengeri-malac, vagy molly-hal mert az elevenszülő, de szerintem megpróbálhatod a teknőst is.) Ha el is tudod adni/ajándékozni, akkor lenne a legjobb!! És addig ne kezdj bele, amíg nincs elég helyed, élelmed, meg minden ami ehhez kell!! Ezt csak a biztonság nevében írom, de lehet hogy már tudod.

Remélem segítettem: Viki

2011. okt. 29. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek megéri tehenet tenyészteni illetve tartani?

Mennyire könnyü eladni a tejét kösz előre is

Szerintetek Komárom Esztergom megyében tatabánya környékén milyen fajta állatot érdemes tenyészteni?

Amihez viszonylag kis beruházás kell és keresik könnyen el lehetne adni fontos volna kösz mindenkinek írjatok!

Szerintetek Komárom Esztergom megyében melyik az az állatfaj amit keresnek?

Szóval amire van kereslet könnyen ellehet adni mert én szeretnék tenyészteni csak nem tudom milyen állatot tenyésszek. FONTOS. , és ÍRJATOK MINÉL TÖBBEN!

Szerintetek disznóból a mangalicát vagy a nagy fehéret érdemes tenyészteni illetve tartani?

és hogy éri meg jobban eladni malacként vagy hízóként? Mennyi pénz mire 1 malacot felhizlalok hízóra? Komárom Esztergom megyében könnyű eladni őket?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!