Milyen állatot lenne érdemes tenyészteni? (kérdésed túl rövid, magyarázatod túl hosszú)

válasza:Szia!
Őszinte leszek: szerintem várnod kéne vele... Nem tudom, hogy biztos el tudod-e adni, mert ha nem, akkor inkább véletlenül se csináld!! Mert ebből vannak a kóbor állatok! De ha biztos vagy a dolgodba, akkor valami kisállatot ajánlok (pl.: tengeri-malac, vagy molly-hal mert az elevenszülő, de szerintem megpróbálhatod a teknőst is.) Ha el is tudod adni/ajándékozni, akkor lenne a legjobb!! És addig ne kezdj bele, amíg nincs elég helyed, élelmed, meg minden ami ehhez kell!! Ezt csak a biztonság nevében írom, de lehet hogy már tudod.
Remélem segítettem: Viki
Kapcsolódó kérdések:
Mennyire könnyü eladni a tejét kösz előre is
Amihez viszonylag kis beruházás kell és keresik könnyen el lehetne adni fontos volna kösz mindenkinek írjatok!
Milyen fajtát keresik itt a környéken?
Szóval amire van kereslet könnyen ellehet adni mert én szeretnék tenyészteni csak nem tudom milyen állatot tenyésszek. FONTOS. , és ÍRJATOK MINÉL TÖBBEN!
és hogy éri meg jobban eladni malacként vagy hízóként? Mennyi pénz mire 1 malacot felhizlalok hízóra? Komárom Esztergom megyében könnyű eladni őket?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!