Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Közterületre szabad a kutyának...

Közterületre szabad a kutyának piszkítani, persze úgy, hogy nem szedem össze? Mennyire büntetik ezt? Milyen lépéseket kell tennem ha unom már ezt a paraszt dolgot, én is össze tudom szedni a kiskutyám után!

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha látja egy illetékes közterület felügyelő, akkor úgy tudom 5-10 000 Ft lehet a bírság.

Egyéb megoldást nem ismerek, mint azt, hogy értesítsd a közterületest, több tanúval karöltve pedig igazold magad.

Szerintem, a rendőrség ilyennel nem foglalkozik.

2009. okt. 30. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem undorító összeszedni. Persze ha betonra megy, akkor kénytelen az ember. De a fűben kit zavar? ( nem játszótéren meg ilyesmi)
2009. okt. 31. 02:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Undorító? Magad után lehúzod a wc-t? Áruld el mi a külömbség, egy kutya ürülék, és egy emberi között, aki kutyát vállal ne csak azért tegye mert játszani akar vele, akkor vállalja a következményeket is sztem! Összeszedni nem undorító, ez lenne a normális, de a legtöbb ember sajnos így gondolkodik mint te, undorodsz a szartól? Felesleges neked kutya, sétáltassál plüssállatot, és játsz vele! Akkor is undorító NEM összeszedni, de remélem mindenki megkapja maga jutalmát! Csá
2009. okt. 31. 08:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom h gyereket se vállalj, tök undorító hogy folyton kakis lesz és tisztába kell rakni, sőt még a tej is visszajön belőle :))Kutyakaki felszedés nem valami nagy szám, egy sima nejlonzacsi megteszi, de a fujjmegnemfogom mentalitásúak kedvéért mindenféle elmés műanyag csipesszerű cuccokat is feltaláltak már :)A cipődről szereted sikálgatni mikor belelépsz? Sztem az sokkal undorítóbb mint a kakiszedés...
2009. okt. 31. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó végül is igazatok van. Amúgy nincs kutyám, úgyhogy nem kell aggódni.
2009. okt. 31. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Egy kölyök kutya biztosan befog piszkítani a lakásba?

Ha leviszem rendszeresen evés, felkelés után rögtön, akkor elkerülhetem, hogy akár egyszer is bepisiljen, bekakiljon, vagy tuti, hogy befog párszor? Ezt nem lehet megúszni?

Mit tegyek, ha egy nagytestű kutyát szájkosár és póráz nélkül kiengednek közterületre, és ellenem uszítanak?

Társasházban lakunk (két hete költöztem ide), és a földszinti lakó a nagytestű kutyáját mindig szájkosár nélkül viszi, majd a ház előtti kis téren a pórázról is leköti, de már van, amikor hamarabb. Egy elég nagy testű, méretes kutyáról van szó. Okkal tartok tőle,...

Honnan tudom, hogy mikor fog a kezembe piszkítani a tengerimalacom?

Ezt elszeretném kerülni és ilyenkor vissza tenni a ketrecébe. Azt szokták mondani, hogy amikor nyugtalanok, de én ennek nem látom a jelét.

Tanácsot szeretnék kérni, hogy felnőtt vagy kölyök kutyát fogadjak-e be? + Ha beteszek egy almostálat tényleg bele tud abba piszkítani? (reggeli...

(A picit tudnám nevelni pl. hogy ne ugasson de a felnőttet sz. Tem nem) Napközben 8-9 órát dolgozom, viszont a nap további részében csak a kutyussal foglalkoznék, sétáltatnám-nevelném. Mit tanácsoltok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!