Közterületre szabad a kutyának piszkítani, persze úgy, hogy nem szedem össze? Mennyire büntetik ezt? Milyen lépéseket kell tennem ha unom már ezt a paraszt dolgot, én is össze tudom szedni a kiskutyám után!

válasza:Ha látja egy illetékes közterület felügyelő, akkor úgy tudom 5-10 000 Ft lehet a bírság.
Egyéb megoldást nem ismerek, mint azt, hogy értesítsd a közterületest, több tanúval karöltve pedig igazold magad.
Szerintem, a rendőrség ilyennel nem foglalkozik.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha leviszem rendszeresen evés, felkelés után rögtön, akkor elkerülhetem, hogy akár egyszer is bepisiljen, bekakiljon, vagy tuti, hogy befog párszor? Ezt nem lehet megúszni?
Társasházban lakunk (két hete költöztem ide), és a földszinti lakó a nagytestű kutyáját mindig szájkosár nélkül viszi, majd a ház előtti kis téren a pórázról is leköti, de már van, amikor hamarabb. Egy elég nagy testű, méretes kutyáról van szó. Okkal tartok tőle,...
Ezt elszeretném kerülni és ilyenkor vissza tenni a ketrecébe. Azt szokták mondani, hogy amikor nyugtalanok, de én ennek nem látom a jelét.
(A picit tudnám nevelni pl. hogy ne ugasson de a felnőttet sz. Tem nem) Napközben 8-9 órát dolgozom, viszont a nap további részében csak a kutyussal foglalkoznék, sétáltatnám-nevelném. Mit tanácsoltok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!